Keijun siipiin se koskee ja elämä on hauras kuin lasi

Perjantai 28.2.2020 klo 11:40 - rakkaudella saara

Nyt viime syksystä lähtien on ollut vaikeaa aikaa. Kasvatti setä nukkui pois syövän uuvuttamana ja äitini meinas lähteä myös taivaisiin sairauskohtauksen takia. Ei ollut lähellä, kun olisi nukkunut pois. Niin silloin tajusin, että elämä on kuin lasi joka menee pienestä iskusta pirstaleiksi. 

No nyt olen tehnyt kaksi reissua Helsinkiin jotta mieleni piristyisi. On ollut hauskoja reissuja, mutta sen jälkeen olen ollut aika uupunut.  Ja myös olen antanut lehti haasteen ja se on antanut lisää voimaa kaikkeen.  

Koskaan ei tiedä koska kaikki tää loppuu, mutta en ole masentunut. Olen vaan herkistynyt kaikkien tapahtumien jälkeen. Kun mua sattuu niin puolisoni lohduttaa minua. Kun olen väsynyt kaikkeen niin puolisoni yrittää auttaa siinä asiassa. 

ggewdZxT022j9mARxMfBA2.jpg

Kommentoi kirjoitusta.

Matka muumitapahtumaan kaksi viikkoa sitten

Tiistai 25.2.2020 - rakkaudella saara

Olin odottanut  kauan, että pääsisin kokemaan muumi tapahtumaa joka järjestettiin helsingissä. Muumitapahtuma oli uudesta muumi ohjelmasta eli Moominvalleysta. Tapahtuman pää juttu oli, että siellä näytettäisiin kaksi jaksoa elokuva teatterissa enakkoon.  

Lähdimme siis aikaisin kohti helsinkiä kauheassa jännityksessä ja suurilla odotuksiöl

Kommentoi kirjoitusta.

Seikkailua kohti muumilaaksoa

Lauantai 1.2.2020 klo 11:14

Olen menossa tohon tapahtumaan ja enkä malta odottaa sinne saakka. No onneksi se on pian. Kun tuli ensimmäistä kertaa julkaisu Moominvalleysta niin sen ensi näytökset oli tampereen talolla ja tietenkin menin sinne tapahtumaan. Siitä on nyt vuosi ja oli sairaan ainutlaatuinen kokemus.

Kohta julkaistaan Moominvalleysta uusi kausi niin finnkino julkaisee ennakkoon kaksi näytöstä ja minä meen katsomaan. Odotan innolla uutta kautta muumeista.OFFICIAL_Moominvalley_Finnkino-2020-portrait-FI-15Jan2020.jpg

Kommentoi kirjoitusta.

Odotan postista toista tamagotchi onnia.

Lauantai 21.12.2019 klo 11:34 - rakkaudella saara

81vBEuxiFQL._AC_SL1500_.jpgKyllästyin Tamagotchi Mixiin, koska sillä ei voinut loppujen lopuksi tehdä mitään. Niin päätin tilata samanlaisen version joka on minulla toisena tamgotchina. Eli paras tamagotchi on Tamagotchi on eli uusin versio. Nyt enään näistä kahdesta luovu. Tämän tulevan tamagotchin väri on valkoinen ja se uusin väri siinä versiossa. NIIN jännittävää odottaa sitä pakettia. Sellaisen joululahjan ostin itselleni.​ Ja siihen ostin hienot kuoret.

ADF8BE34-A8FD-474C-92AC-5D88C666F5E1_2.jpeg

Nyt minulla on Fairy pink Tamagotchi ja on ollut minulla 5 kuukautta. Uskon, että tästä kehittynyt minulle ekko. Muumit on vähän väistynyt ja enemmån mielenkiintoa on tamagotchein.

Tollaisen sinisen kuoren ostin siihen. Vähänks hieno.

61Zoqy8dnL._AC_SL1000_.jpg

Kommentoi kirjoitusta.

Parhaat äänenvaimennus kuulokkeet sony wh‑1000xm3

Lauantai 30.11.2019

En siedä jotain ääniä eli olen ääniherkkä. Välttelin monia paikkoja kunnes puolisoni keksi ostaa minulle kuulokkeet jotka vaimentaa ääntä ja on maailman paras ostos.

Testailtiin paria tai muutamaa kuulokketta ja sit päädyttiin Sonyn malliin joka on Sony WH-1000xm3 jotka parhaiten vaimensi äääntä

70DC30F8-D080-4909-894E-5A19677F7D1E.jpeg

Kommentoi kirjoitusta.

Tulipa osteutta nyt uuden repun mitä on miettinyt pari kuukautta

Perjantai 29.11.2019 klo 18:29 - rakkaudella saara

MInulla on kånken reppu joka on toinen versio siitä perus mallista, mutta siihen ei mahdu hirveästi mitään niin rupesin miettimään uutta reppua johon mahtuisi kaiken. Merkisssä halusin pysyä eli en halunnut mitään muuta merkkiä kuin fjårllaven vaikka se olisikin kallis. Minulla oli kaksi mallia mielessä ja en aluksi osannut päättää mitä mallia haluaisin. No nyt tänään kävin partioaitassa ja loppujen lopuksi osasin päättää minkä mallin halusin. Ja malli on Fjårllaven Råven 28 litraa punaisessa värissä.  Siinä repussa on tietokone osakin eli oma luukku tietokoneella ja sit siinä on kaksi vai kolme muuta luukkua. Sika kätsy ja ihana reppu. Myös hinta ratkaisi. Toinen malli olisi maksanut yli kaksi saataa ja tämä maksoi 100 vaan 20 prosentin alennuksen jälkeen. Myös tää sopii minun talvitakkiin eli nyt kaikki on kätsysti samaa näköä eli hyvä asunaiskokonaisuus. Muutenkin nää reput on tosi kestäviä ja laadukkaita ja siksi halusin pysyä samassa merkissä. download-3.jpg

Kommentoi kirjoitusta.

olen vilkas kuin adhd

Keskiviikko 20.11.2019 klo 11:35 - rakkaudella saara


A74C2CD8-4FD8-4792-8C27-57F8DB110CCC.jpegMinulla on todettu adhd lapsena ja sen huomaa. Jos on joku palaveri niin en vaan meinaa pysyä paikalla silloin. Minulla on lääkitys, mutta ne ei vie kaikkia oireita vaan vähäsen lievittää.  Vahingossa nyt löysin kaupasta lasten osastolta kivan lelun joka voi pitää stressileluna koska se on tyyliltään sellainen niin päätin ostaa itse sellaisen. Ja se voiisi helpottaa palavereissa keskittymistä jos en unohda kotiin sitä. En osaa vielläkään sanoa, mitä se oikeasti pitää sisällään, koska se pitää sisällään kaikkea jotka muistuttaa myös mun muita diagnooseja. Nyt haen päivätoimintaan ja toivottavasti pääsen sellaiseen joka voisi valaista asioita jotka on minulla pimennossa. Oma hoito taho kanssa sano, että päivätoiminta olisi minulle hyvä asia. Kaikki asiat rauhakseltaan ja katsotaan mitä päivätoiminnan tutustuminen tuo. 

Ei kuuluu muuten kummoisia asioita vaan kaikki on pysynyt samana arkena.

42550224-6268-4A26-B03C-FB2E77771FAE.jpeg

Kommentoi kirjoitusta.

Rakkaus, joka alkoi ala-asteella

Maanantai 11.11.2019 klo 13:50 - rakkaudella saara

En olisi uskonut koskaan, että vuosien ihastuksen jälkeen rakastuisin siihen ihmiseen. Se on minulle juuri täydellinen. Toista en tarvitse tai kaipaa. Niin kliseinen juttu, että rakkaus voi löytyä niin läheltä nii et on vaikea uskoakaan. Olen  siis ollut tämän ihmisen kanssa tekemisissä melkein koko ikäni.

Olemme siis tutustuneet ja kaveeranneet ala asteelta asti. Lähennyimme ylä-asteella, mutta olimme niin nuoria et päätettiin olla vaan kavereita. Emme olleet silloin varmoja halutaanko oikeasti olla yhdessä ja rakastaa  kuolemaan asti. Sitoutua vahvasti yhteen ja eikä rakastua johonkin toiseen ihmiseen. Annettiin siis toisillemme aikaa kasvaa, mutta sen 4 vuoden hiljaisuuden aikana minusta toiselle miehelle kumppani.. Saimme lapsenkin, mutta tämä lapsen isän kanssa ei juttu luistanut. Päätimme erota, koska emme enään rakastaneet toisiamme vaan olimme satuttavaisia toisille. Ei fyysisesti vaan toinen enemmän tukahdutti minun tunteeni. Hän ei ollut valmis isäksi ja en ole vihainen siitä hänelle. Vaan ymmärrän häntä ja kunnioitan hänen päätöstä.

Kun lapsi syntyi nii tämä ala-asteen hyvä kaveri johon olin ihastunut  koulu aikana niin hän otti yhteyttä minuun. Kysyin vaan kuulumisia ja miten menee. Kysyi, että nähtäisimmekö kahvilassa ja vaihdetaan kuulumisia. Myös chattasimme monta kertaa ennen näkemistään ja kerroin hänelle minun neljän vuoden tapahtumat. Hän tuki ja kuunteli. Ei koskaan jättänyt yksin vaan auttoi minua lapsen hoidoissa ja muutenkin kuunteli mitä mieleni päällä oli. Tapasimme ja tapasimme. Tapasimme monta kertaa ja meidän suhde lähentyi ja lähentyi. Minä en ollut valmis mihinkään muuhun vaikka sainkin tietää et se oli ihastunut minuun uudestaan. Pelästyin, koska en ollut valmis ottamaan isompaa askelta eteenpäin. Vaan peräännyin. En halunnut uhrata meidän ystävyyssuhdetta vaan halusin et olemme vain kavereita. Katsomme miten se etenee ja en kieltänyt et jos löytäisikin hän toisen naisen. Nii ymmärtäisin häntä, mutta hän ei tehnyt niin vaan odotti et koska olisi oikea aika ottaa askel eteenpäin. Siinä meni aikaa ja hänen teki mieli luovuttaa. Ei tehnyt sitä luovutusta vaan hänen mielessä oli ajatus et olemme joskus pari.

Minun tunteeni pikku hiljaa kasvoi ja kasvoi. Olin ymmälläni ja pelko pikku hiljaa väistyisi. Ajatuksia tuli pikku hiljaa ja näimme usein tai viestittelimme joka sekunnin ajan. Vuosi siitä kului, kunnes yksi aamu huomasin et tuijotan sitä ja ajatus oli et en haluaisi sitä pois. Vaan halusin olla hänen kanssaan ja olla hänen kanssaan ikuisesti vaikka pelottaisikin.  Pyysin häntä tulemaan minun luokse ja pyysin häntä jäämään useasti yöksi. Hän nukkui minun vierelläni ja minun oli hyvä olla. Tunteemme kasvoivat ja annoimme niiden virrata teenpäin. Muutaman kerran pelko käski minun ottaa takapakkia, mutta en ottanut. Rakastani oikeasti häntä. Tätä olemme odottaneet ja tätä saimme. Ikuista rakkautta johon me uskomme.

Moni kuulee meidän tarinamme ja moni ei meinaa uskoo sitä tarinaamme. Miten ikuiset tunteet ei koskaan lopahtanut vaikka emme neljään vuoteen jutelletkaan. Ne tunteet vain pysyi ja vahvistui ikuiseksi rakkaudeksi johon minä uskon. Hänen kanssaan haluan olla naimisissa ja kasvattaa yhdessä lapsemme jos myös tuleekin lisää. Ei sitä koskaan tiedä.

Moni varmaan kysyy tai kysyykin miten tämä mies ottaa lapsen vastaan vaikka se ei ole hänen biologinen lapsensa. Nii olen tätä kysynyt häneltä itseltään ja hän vastaa. Koskaan ei tarvitse olla samaa Dnta vaan isäksi tullaan kun kasvaa lapsen elämässä  ja on sen kanssa kaikessa mukana. Se tuntuu, että se on hänelle oikealta lapselta eikä vieraalta. Se on hänen, mutta hän odottaa lapsenkin vastausta. Odottaa siksi, että tuntuuko lapselta samalta. Ja se kunnioittaa ihan minkälaisia vastauksiaan, mutta pitää itseänsä isänä. Rakastaa lastaan ikuisesti.

Kommentoi kirjoitusta.

Mielenterveys potilas on näkymätön maailmalle , Jokeri elokuvasta

Sunnuntai 3.11.2019 klo 12:18 - rakkaudella saara

Kävinkatsomassa Jokeri elokuvaasyntymäpäiväni ja olin kovasti varautunut siihen et saisin siellä vaikka paniikki kohtauksen. No enpä saanutkaan vaaan se elokuva oli ihanan tasainen kertomus. Mistä minä tykkäsin niin siit,että mielenterveysongelmat otettiin esiin ja yksinäisyys voisi tuhota elämän. Jokeri oli yksinäinen ja ihan pohja sakkaa. Kerran hän meni mielenterveys vastaanotolle ja sille kerrottiin et koko toiminta loppuu niin se oli hänen rohmahdus.

download-1.jpgMyös hän ensin luuli, että sen isä on rikas mies joka pyrkii pormestariksi. Se ei ollutkaan vaan äiti oli salannut koko elämänsä, että hänet oli adoptoitu ja sen vanhemmat oli tuntemattomia papereissaan eli ei saanut koskaan siis tietää ketkä on hänen vanhempansa. Hänen adopti äitinsä joutui sairaalaan ja koskaan ei palannut sieltä kosk jokeri tappoi hånet vihansa takia mitä äiti oli tehnyt hänelle. 

Kun se sai kutsun tv ohjelmaan mitä hän oli ihaillut pitkään niin siinä kohtaan hän teki mellakka aloitteen. Hän kertoi siinä ohjelmasssa rennosti kuinka se oli murhannut metro tyypit ja eikä kaduttanut mitään. Miksi se kertoi sen niin hän sanoi et kun hänelle sattuisi jotain niin kukaan ei huomaisi häntä, kun taas jos jollekkin rikkaalle tapahtuu jotain niin koko kansa saa tietää ja kansa huolehtii plus välittää siitä rikkaasta ihmisestä niin pitkään kuin on tarve. Kuinka yksinäisyys voi tuhota elämän. No se ampui sen tv tyypin ja aloitti kanssan kiihottamisen. Kunnes koko kaupunki oli ihan sekaisin ja jokainen asukas oli pukeutunut klovniin. Jokerista tuli keula hahmo mellakoimiseen ja pormestari siinä samalla murhattiin. Pormestarin lapsi jätetiin vain henkiin.

No loppujen lopuksi Jokeri päätyi suljetulle osastolle ja oli tyytväinen tapahtumiin. Ja elokuva oli ihan paras, koska siinä tuotiin sanomaa et kaikki on samalla viivalla vaikka mitä tapahtuisi. Ja kuinka tärkeää on mielenterveyshuolto niille asiakkaille jotka tarvitsevat sitä.

Onneksi joten kuten on hyvä hoito Suomessa mielentervespotilailla ja jotkut tulee kuuluksi ja eikä ole näkymätön maailmalle. Itse olen saanut loistavaa hoitoa poliklinakallani ja minua on kuultu. Nyt minulle haetaan eläkkeeseen lisää vuosia. Katsotaan saanko pysyvän eläkkeen.download-2.jpg

Kommentoi kirjoitusta.

tänään juhlitaan syntymäpäivääni

Perjantai 1.11.2019 klo 10:48 - rakkaudella saara

Tänään de päivä koitti, että voi ilolla juhlia omaansa syntymäpäiväänsä. Tälläinen aikataulu on tänään:

15.30 ravintolaan syömään kolmea ruokalajia

17.00 Sen jälkeen on vapaata aikaa kierreskellä ja mennä istumaan muualle viettämään syntymäpäivääni. Hakea karkkia ja juoda alkoholitonta juomaa

21.00 Elokuviin katsomaan jokeri elokuvaa, katsotaan ahdistunko sielä. Ja onko hyvä leffa.

Pikku neitimme on mummilla ja papalla viettämässä hauskaa aikaa.

Oli kiva herätä aamulla, kun katsoin tamagotcchia joka lauloi minulle hyvää syntymäpäivää. Nyt on ollut ennätys, että olen pitänyt tamagotchia hengissä kolme kuukautta. Ihmeee, että en ole kyllästynyt, kun aina helposti kyllästyn.

fullsizeoutput_1dcb2.jpeg

Mitä olen jo saanut lahjaksi niin Fjårlleven Nuuk parkatakin ja pipon sain puolisoltani, jotka on todella lämpimiä. Ei tuu ollenkaan kylmä, mutta täytyy vielä odottaa kylmempiä säitä niin saa hyvä kuvan pitääkö lämmöt vai päästääkö kylmää sisään.

fullsizeoutput_1d90.jpeg

Sit sain vanhemmiltani kuivakakun joka oli todella hyvää.

Kommentoi kirjoitusta.

Rakas kerro mikä tää tunne on mitä tunnen sua kohtaan

Torstai 31.10.2019

Kaksi vuotta tuli täyteen mitä ollaan tallusteltu yhdessä. Imuroin sanoja ja hiljaisi iltoja. Koskaan en kyllästynyt sinun seuraasi vaan aina haluan kuulla sinulta kaikenlaisia tarinoita. Olemme yhdessä menty alas ja ylös mäkiä ja välillä on halunnut vaan luovuttaa silti olemme jaksaneet kävellä samaa tietä.  Tätä rakkautta ei voi sanoin kuvailla. 

Kommentoi kirjoitusta.

Osa on minun pimennossa

Tiistai 29.10.2019 klo 14:22 - rakkaudella saara

Vaikka on saanut sen kuvan, että on aina mennyt hyvin ja enkä ole koskaan pahaa kohtanut. Niin olen pahaa kohtanut. Vuonna 2012-2015 oli maailmani kauheimpaa aikaa. Siinä kodissani missä auin lapsuuteni niin minun biologiset siskoni päätyivät silloin väärälle tielle. Niin heidän paha olo kohdistui sit minuun, koska olin isosisko joka ei osannut oikealla hetkellä auttaa. Sit lähdin itse pakenemaan huonoa oloa ja päädyin jotenkin väärälle tielle. En ole koskaan aineita käyttänyt, mutta meidän suomen kuningas alkoholi sattui tielleni. Aloin juomaan ja hengailemaan väärissä porukoissa. Silloin alkoi kaksisuuntainen oirelee, mutta en itse tiennyt mitään oireilleni sanaa ja eikä kukaan hakenut minun puolestani apua. Olin vaan yksin uhmakkaalla tuulella. 

Lähdin lapsuuskodista ovet paiskoin ja haistatin pitkät. Minulla oli vain silloin paha olo ja enkä toivonut elää enempää. Alkoholi virtasi silloin paljon ja halusin vaan unohtaa. Eli hukutin tunteeni.  No 2014 tapasin exän ja luulin et sen kanssa meni hyvin. Kaksi kertaa tulin raskaaksi ja sen yhden raskauden välissä joka meni keskenmenoon niin menin suljetulle osastolle 2,6kk todella pahasta olosta.Silloin vain halusin kuolla ja eikä enään tarvitsisi kuulla keneltäkään et tapa itsesi huora.Myös vaan viiletelin, koska viiletelyn hetkellä pääsin hetkeksi pois pahasta olosta. Sielä osastoltani sain suuttumukseni ansoistani diagnoosin. Sain oireilleni nimen ja sain helpottavan olon tunteen. Kunnes tulin uudestaan raskaaksi ja sain kuulla kuinka ex oli pettänyt minua monen kaa. No suhde meni eroon ja onneksi. 

Jäin sit yksin lapsen kanssa, mutta silloin alkoi parempi elämä ja kaikki alkoi lutviutuu paikoilleen. Sain itselleni oikeaa hoitoa ja oikeanlaista apua. Onneksi en elämälleni  periksi antanut ja tajusin lapsen saatua et en ole yksin vaan jumala auttaa oikealle tielle ja on aina läsnä.

Nyt olen maailman onnellinen avoliitossa joka huolehtii myös minun lapsestani ja sanoo itseään isäksi. Se on maailman paras isä lapselleni vaikka ei ole biologinen isä. Nyt ollaan kaksi vuotta yhdessä taivallettu yhdessä samaa tietä.

Haluan vaan antaa menneisyyden pois ja unohtaa sen. Menneisyyden kautta opin kuinka elämä on oikeasti haurras ja kuinka joku voi sen kauttaa lopettaa toisen elämän helposti. Olin vaan silloin heikko ja koin huonoa oloa joka alkoi siskoistani. Paljon olen kantanut toisten huolia ja enkä ole koskaan kuunnellut itseäni. Kunnes sain lapsen ja sen kautta avopuolisoni eli tulevani aviomeheni.

Kaikki silloin mitä tein niin toivottavasti jotkut voisi antaa anteeksi. En silloin ollut oma itseni vaan sairauteni ja pahani oloni joka oli minulle musta kamu niin ne ohjasivat silloin minua. En todellakaan ole ryyppävää kaveria vaan koti äiti joka paistaa hyviä pullia. Jokainen tekee virheensä niin minäkin tein monta. 

Minun rakas avopuolisoni olet maailman paras puoliso ja isä. Kiitos että olet auttanut minua päästämään irti minun menneisyydestään jollon en ollut oma itseni. Kiitos jumalan joka on ollut aina läsnä kun on mennyt päin prinkkalaa. 

PHOTO-2019-05-20-09-40-15_2.jpg

Nyt koen Sun kanssa  turvaa, iloa, rakkautta ja toivoa. Myös koen ja näen kuinka rakastavainen isä olet. Nyt perjantaina mennään pitkästä aikaa treffeille ja viettämään myös minun syntymäpäivää. En usein sano, kuinka olet minun paras kaveri ja jota rakastan niin paljon et voisin vaikka mennä sun kanssa helvettiin.PHOTO-2019-05-20-09-37-55_4.jpg

Kommentoi kirjoitusta.

Mitä meidän pikku neidille kuuluu

Maanantai 28.10.2019 klo 17:33 - rakkaudella saara

y861Ss5wQGbYxRdvBpx3g.jpg

Nyt on alkanut tuleen pehmolelut tärkeiksi. Joka matkassa mukana tietty pehmolelu joka tuo iloa ja turvaa hänellä. Nyt hänellä on erittäin tärkeä banda joka on kaikessa mukana ja kertoo maailman salaisuuksia. 

Myös on kivaa katsoa sivusta kuinka huimaava vauhtia siitä kasvaa iso tyttö. Puhe on kehittynyt tosi paljon, mutta välillä on vaikeaa ymmärtää häntä tai hän ei ymmärrä meitä.No onneksi alkaa tukiviittoma koulutus kohta niin katsotaan jos se auttaisi meitä.

Ja hån ei koskaan ole ollut pahalla tuulella vaan on aina onnellinen pienimmästäkin asiasta. Hänellä on mahtava huuomori.

K61NZygTTmQHyxdXpi1PQ.jpg

Kommentoi kirjoitusta.

Syksyn kuulumisia

Torstai 24.10.2019 klo 12:23 - rakkaudella saara

Heissan :) . Tänään alko tuettu asuminen ja olen yllättynyt et minulle tuli hyvä työntekijä.Tai se tuntu hyvältä. Itselläni on nyt kausi et on alottamisen vaikeutta niin tuli hyvään saumaan tää palvelu. Myös muuta kivaa on tapahtunut. Ostin uuden tamagotchin joka on m!x melody versio. Eli sitäkin jännitän minkälainen se on kun minulla on nyt tamagotchi on. Eroaako toisista paljoakin vai ei.

Neidille kuuluu hyvää ja nyt vkloppuna ideaparkkiin sen kanssa huvipuistolaitteisiin. Nyt koko perhe pääsee huvittelemaan. Kiitos särkänniemen joka lahjoitti liput vähän varaisille perheille yhteensä 1000 kappaletta. 

Myös olen onnellinen,että ei ole enään lapseen kohdistuvia palveluita, koska emme enään sellaisia tarvitse. Olemme niin hyvät vanhemmat et ollaja voi. 

Kaikkee siis hyvää. Nyt voi pukee villasukat jalkaan ja menoksi vaan. Kohta sataa lunta ja on minun syntymäpäiväni. Ihanaa. Siis ihanaa et voisi itkeä onnesta.

Myös on ihanaa fullsizeoutput_1cf0.jpeg

Kommentoi kirjoitusta.

Kuulumisia

Perjantai 18.10.2019 klo 13:05

Noniin nyt minulla alkaa tuettu asumisen palvelu eli tukihenkilö tukee perus asumista omassa kodissani jotta pystyn asumaan mahdollisimman itseämmin. Odotan innolla mitä palvelu tuo ja miten se alkaa yhteistyö. Oli kummiskin ainaskin aika ymmärtäväisiä ja sano just et uskaltaa olla oma itsensä niiden aikana kun ne on minun kotona. Eli katsotaan mitä tästä oikeen syntyy. Onko just sellainen palvelu mitä tarvitsen ja saanko oikeaa ymmärrystä heiltä mitä tarvitsen.

Eli sen näkee ens viikolla sitten kun ne tulee ensimmäistä kertaa. 

IMG_5555.JPG

Postista sain muistikirjan jonka lahjoitti yksi mukava ihminen. Sinne on tarkoitus puoleksi vuodeksi saada kaikki tieto ja plus päiväkirjaksi. Eli tarkoitus olisi harrastaa Bullet journalia. Myös laittaa tavotteita.

Seuraavaksi teen asunnon postauksen. Miten olen saanut sen sisustettuja.IMG_5463.JPG

Kommentoi kirjoitusta.

Miten pärjäisit ilman puhelinta yli viikon

Torstai 10.10.2019 klo 17:51 - rakkaudella saara


unknown-6.jpg

Minulla on ollut vuoden vanha puhelin ja eikä ole ollut kertaakaan huollossa kunnes se päivä koitti mitä ei ole odottanut ollenkaan. Puhelin lakkasi lataamasta ja sen kunniaksi ei puhelin enään mennyt päälle. No minulla oli varapuhelin laatikossa, mutta käytön aikana hukkasin ja enkä sen jälkeen ole löytänyt.. Niin nyt minulla ei ole ollut viikkon puhelinta ja khylk kaikki hommat kaatui päälle. Tapaamisia on nyt unohtunut jotka oli tärkeitä.Virallisia puheluita odottamassa, että saa hommat taas rullaamaan.

Eli ihan kauhean homman puhelin  teki ja nyt vaan tässä odotellaan et se tulisi huollosta takaisin. Ainaskin saan luvan kanssa erakoilla. hahahah

Ihanaa syksy tuli. Nyt haluaa sisustaa. Onko ideoita?

And_I_thought_that_niftier_cant_be_sweeter__.jpg

Ja asiasta kukka ruukkuun. Nyt tuli syksy ja kohta talvi niin kauhean kova hinku on sisustaa asunto uuteen kuntoon jos sen saisin edes siistiksi. Olisko teillä syksyisiä sisustusvinkkejä? Jos on niin kommaa tonne boksiin niin otan vinkit talteen. 

Myös kännyttömänä löytää ainutlaatuisia asioita

IMG_5478.JPG

Myös ostin ihanan kirjan jossa on ihania

tehtäviä jotka voi liittää bujoon.

Kirja on nimeltään Bucket list eli bullet journalista keksitty

IMG_5479.JPG

Muuten myös luovuin toisesta tamagotchista ja ostin itselleni tabletin. Jee! Nyt voi mennä kahvilaankin kirjoittamaan kätevämmin.

Google_Nexus_7_via_CNET.jpeg

1 kommentti .

Hyvän Mielen Vuosi

Maanantai 7.10.2019 klo 10:44 - rakkaudella saara

fullsizeoutput_132c.jpeg

Oletko koskaan miettinyt ääriydeen asti positiiva asioita itsestäsi. Mä en ole, kunnes törmäsin yhteen kirjaan joka oli täynnä posiitivisia asioita mitä pitää kirjoittaa itsestään. 

Kirjan nimi on Hyvän mielen vuosi tehtäväkirja. Nyt niitä myydään kymmennellä eurolla erikoispainosta. 

Aluksi se oli vaikeaa kirjoittaa itsestään ja eikä meinannut mitään positiivista juttua tulla niihin tehtäviin. Kunnes aloin kunnolla miettimään ja nyt on syntynyt jotain. Vielä on tehtävää edessä, että syntyisi vielä enemmän.

Ja sitä kannattaa todella tehdä sun näköiseksi :)

http://www.hyvanmielentaidot.fi Täältä nyt saa tilattua edullisesti kirjaa. Kannattaa kokeilla ja yrittää. Voi syntyä todellakin hyvää. 

Kommentoi kirjoitusta.

Tamagotchi Fairy ja magic yhdistyivät

Lauantai 5.10.2019 klo 12:27

IMG_5258.JPGHalusin yhdistää kaksi eri versioo niiden erikois hahmoilla. Katsotaan mitä tulee.

IMG_5244.JPG

 Eilen oltiin hoplopissa ja oli jännät paikat. Pitäis uskaltaa antaa enemmän tilaa lapselleni ja luottaa siihen et se tulee aina takaisin äidin luokse. Me harjoitellaan nyt sitä hoplopissa.

Lapseni rakastaa ylikaiken hoploppia. Ollaan taas menossa lähiaikoina. Ja niin meillä ensin kävi kömmähdys ja se meinas estää menemästä Hoploppiin, koska neiti oli kotona minun tietämättää sukat jalastaan. Ja vasta minä huomasin hoplopissa ja sielä on sukka pakko eli meidän olisi pitänyt mennä kotiin niin

Yksi ihana työntekijä sponssai meille sukat, jotta neiti pääsee leikkimään sielä. Niin ihanaa. Sanon ja lähetän hänelle suuret kiitokset ja olet oikein  sydämmellinen ihminen. Meillä ei ollut siis varaa ostaa itse sukkia niin olen niin kiitollinen kun hän halusi tehdä tälläisen eleen <3 <3

Kommentoi kirjoitusta.

Olenko minä Leijonaemo?

Tiistai 1.10.2019 klo 12:16 - rakkaudella saara

PHOTO-2019-05-20-09-38-00_9.jpg

Olen pitkään miettinyt olenko minä Leijonaemo? Monien pohdintojen jälkeen pystyn sanomaan ääneen, että minulla erityislapsi joka tarvitsee erityishoitoa jotta tulisi ymmäretyksi ja hän ymmärtäisi meitä. Hänellä on apukuvia käytössä ja seuraavaksi mennään tukiviittoman koulutukseen jotta voidaan myös hänelle näyttää tukiviittomia puheen lisäksi jotta ymmärtäisimme paremmin häntä ja hän meitä. 

Onko arki raskaampaa jos on erityislapsi. No on välillä haasteita, mutta kummaksi ne haasteet on saman tyyppisiä kuin minulla. Eli olen ottanut taitoija itseltäni ja yhdistänyt avun tarpeeseen ne. Eli onneksi minulla itselläni on monen vuoden kokemus erillaisista ihmisistä ja itsestäni. Olenhan itsekin ollut erityislapsi jolla on ollut ymmärtämisen vaikeutta ja kaikkea muuta. 

Ei koskaan ole liian helppoa, mutta voi ottaa rennosti ja pyytää sitä apua jos sitä tarvitsee. Meillä on sairaan hyvä päiväkoti missä olemme saaneet kaiken avun miltein. Myös puhetterapeutilta ja psykologilta. Monet tutkimukset on vielä kesken, mutta kaikki pikku hiljaa. '

Myös on hyvä asia se, että olen itse eläkkeellä ja voin saada myös omaa aikaa kun lapsi hoidossa. Eli voin ladata akkuja enemmän silloin ja taas jaksaa 100 prosentilla sen jälkeen. 

Olen siis leijonaemo ja onnellinen siitä. Lapseni on maailman ihanin omalla persoonallaan ja haasteillaan.

Vaikka teillä tulisi joskus samanlainen haaste eteen niin kannattaa heti turvautua moneenkin tahoon mistä voisi olla apua. Ei tarvitse olla yksin ja olla mukamansa tosi vahva. Joskus voi romahtaa ja sanoa et ei jaksa muuten jos ei saa nyt heti apua. 

Mitä siis omallani lapsellani epäillään niin se on autismi. Hän menee usein omaan maailmaan ja siitä on hyvin vaikeaa saada kontaktia. Vaikka olisi vaikeaa saada kontaktia niin on hyviä' keinoja millä saisi sen tähän maailmaan. Kuvilla, kosketuksella. Antaa omaa kivaa puuhaa missä voi kuormittuneisuutta vähentää.

Sold_on_RedBubble_Autism_Awareness.jpg

Kommentoi kirjoitusta.

Tavallinen vai sähköhammasharja

Maanantai 30.9.2019 - rakkaudella saara

Puolisoni tuli yksi ilta yllätyksen keran. Hän toi minulla Oral B genius 10200w vanhan tieltä. Ennen sitä pesin tavallisella hammasharjalla ja nyt kun olen pessyt sähköhammas harjalla niin en enään vaihtaisi takaisi. Oral B genius on unelmien hammasharja. 

Mukaan tuli lataava matkakotelo ja muuta kivaa. 

Kommentoi kirjoitusta.

Vanhemmat kirjoitukset »