Onko adhta edes olemassa

Torstai 7.9.2023 klo 13.51 - rakkaudella saara


Herään aamu tuimeessa ihan unisena ja enkä meinaa herätä millään ilveellä. Samalla kun teen aamu askareet niin mietin samalla kaikenlaista. Olen aina kuunnellut itseäni huomaatta ja veikannut tätä  teoriaa. 

Elikkäs mistä adhd kaltainen johtuu vai onko se edes adhdta. Elikkäs miten se siis toimii ja näin selitän teille. Aivojen toimintahäiriön kaltaisesta tilasta eli vulgaanisen tyyppisesti käyttäytyy aivojen kemiat eli syntyykin add kaltainen tila. Ja sen seuruksesta tarvitsee stimulantteja joiden avulla. tasapainoitetaan aivoja. Eli adhdta ei ole vaan se on normaalien ihmisetn olo tila. Eli adhdta ei ole tavallaan tai tätä on ymmärretty väärin. 

Itsellä on vahva perimä ja add on sen takia syntynyt. Eli suvun kirous vai onko.  Elikkäs pitäiskö tätä tutkia lisää ja myös mri kuvaukset olisivat diagnoostikassa pakolliset, jolloin katsotaan miten aivokemiat toimii eli onko aivooissa vulgaaninen vaihe eli aivojen sähköradat toimii väärin ja yrittää sitä tilaa korjata vulgaanisen tavoin eli lisää enemennän vaan sähkö impulseja  jolloin syntyy add kaltainen tila eikä adhd joka on ihmisten normaali aivokemioiden toiminta eli energinen kaltainen tila.  Tadaa...


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini