Nepsy arkea

Perjantai 1.9.2023 klo 12.20 - saara karoliina


Kiitos rakkaat lukijat, kun olette aukaisseet silmäni sokeudelta. En ole huomannut tätä asiaa ennen ja se asia on teidän antama rakkaus. Olen niin kiitollinen tästä teidän antamasta tilaisuudesta. Kiitos.

Nyt alan kirjoittamaan säännollisimmin,koska haluan jakaa tätä arkea teidän kanssaan. Olen tajunnut monta asiaa kahden kuukauden aikana ja mikä se on auttanut niin jouduin osastolle hetkeksi hoitoon. Vointini romahti tolaallisesti ja sit päätin mennä sinne lomalle. Puolisoni siinä samalla aukaisi minun silmäni. Olen todella kiitollinen lapseni hoidosta sen aikana. Kiitos.

Myöls tajusin, että olen vähän muitakin kouluja käynyt. Olen siis neuropsykiatrian valmentaja ja aion hankkia sitä tietoa lisää. Myös oman lapseni kautta. Haluan jakaa siis meidän nepsy arkea ja sen oivalluksia.

Minä olen siis osaston aikana huomannut myös, että olen kehitysvammainen savantin autismilla ja adhd nepsy aikuinen. Ja olen ehkä käynyt lukion ja saanut siitäkin kautta valmiuksia ja saanut lisää oma neurouttani.


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini