IHANA KESÄ

Sunnuntai 3.7.2022 klo 16:31 - rakkaudella saara


Siis nyt on ihanaa, vaikka onkin kuuma ilma. Eilen olin ensimmäistä kertaa linnanmäellä ja huomaan, kuinka minun pelot enemmän vaan pahenee. En siis melkeen uskalla yhtään mihinkään laitteesen, kun ajattelee aivan liikaa niistä. Huomaan, kun kaikki muut menee iloisena laitteeseen nauttimaan. Linnamäki on parempi paikka silti, koska laitteet on paljon hurjempia kuin Särkänniemessä. Siis minä ehkä ensin säikähdin Linnanmäellä, koska tuntuu lentävän niissä laitteissa.  Ostin sieltä pehmon ja syötiin herkkuja.

Ainiin käytiin myös Sealife katsomassa kaloja. Lapsi tykkää todella paljon kaloista ja haluaisi tuijottaa niitä pitkään. Se oli myös upea kokemus.

Tämä kesä on silti ollut paras. Ollaan oltu Nuuksiossa viikon. Siellä myös kävin Nuuksion kansallis puistossa kävelemässä. Näin samalla peuraan. Vähänkö ensiin säikähdin, koska luulin sitä karhuksi. Huusin heti lapselleni, että tule tänne, tuolla on jotain. Onneksi vaan oli peura. Sit uitiin ja nautittiin kesästä. Oli todella virkistävä loma. 

Nyt kohta myös mennään Tukholmaan ja vietetään siellä hauskaa. Meillä on paljon shoppailu rahaa ja myös siellä käydään huvipuistossa. Pitäis koko loma suunnitella vielä kertaalleen tai siis valmistautua siihen.

Nyt ollaan kipeitä ja makoillaan vaan kotona.  Kolme viikkoa ei ole mitään menoa tavallaan. Paitsi valmistautua Tukholman reisssuun. Täytyy hommata kaikki tieto. 

Ja pitää vielä käydä Särkänniemessä, koska meillä on sinne kausikortit. Pitää vielä nauttia siitä ilosta. Halvemmaksi kumminkin se tuli, kun hommasi ne. 


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini