Kaneli voitti pet näyttelyssä baby sarjassa luokkavoittaja tittelin

Torstai 2.12.2021 klo 9.29



Eilen oli sellainen päivä, mitä odotin jännityksellä pitkään ja hartaasti. Kuukausi sitten innostuin vielä pupuista enemmän ja halusin uuden tulokkaamme kanssa kokea pupu näyttelyn. No sopivasti sellainen löytyi ja niin päätin pienellä summalla osallistua siihen. Olisin voinut maksaa enemmän. Ja me osallistumme Pet eli lemmikki näyttelyyn, koska Kanelilla ei ole hyväksyttävä väri. Se on siis väriltään Kaneli ja se on ranskalupilla ei hyväksytty väri. Olisin halunnut ulkomuoto näyttelyihin, mutta emme voi tälle mitään. Joskus sit.

Siitä jännitys alkoi. Voittaako pupu. Osaanko sinne ja osaanko siellä olla. Osaanko toimia oikein vai ei. Monta kysymystä kuukauden aikana lauloi päässäni. No kaikki oli turhia. Minä osaisin sinne mennä kaverini ja lapseni kanssa. Ja helppo oli siellä päästä alkuun. Kantokopat laitettiin näyttely pöydälle, mistä sit assistentti hakee. Kaikki kantokopat pitää olla numeroitu. Siellä oli aika moni konkari jo ja minä olin ensikertalainen.

Kaiken ihanaksi sain sinne uuden parhaan kaverini mukaan. Olin kysynyt sitä liian myöhään, mutta hän halusi ensimmäistä kertaa nähdä minut ja tulla sinne. Oli mahtavaa hänen kanssaan. Se on niin mukava kaveri, että juttua lensi. Kiitos kun tulit minun ja lapseni seuraan. Kiitos. Olet ihana.

No sitten kun kaikki tulijat oli tullut niin 10.00 aloitettiin arvostelut. Minä menin sivuun ja kun tulin kantokoppien luokse niin kaneli oli poissa. Säikähdin vähäsen, mutta huomasin et se oli tuomarin pöydällä jo. WAua! Kaneli ei tykännyt käsittelystä, mutta tuomaria se ei haitannut. Me yhdessä sitä arvostelua katseltiin ja odotettiin arvostelu lipuketta.

Oli hauskaa ja ihanaa katsella, kun se oli tuomarin pöydällä. Ja fiilis oli sellainen, että tästä vie tulee jotain.

Kaneli siis sai 91 pistettä eli todella hyvä saavutus. Olisi ehkä pitänyt olla vie paremmat, mutta ensikertalaiseksi tämä meni todella hyvin. Jess! Olin jo tästä niin onnellinen, mutta on vie kohta palkintojako. Katsotaan mitä tulee.

Päivä meni siis odotellessa ja hauskaa oli kyllä. Vaikka ei olisi jaksanut odottaa niin minulla oli hyvä seura. Oli myös tuomareiden ruoka tauko ja siitä jäi ruokaa, niin ostin sitten ruuan minulle ja tyttärelleni. Hyvää oli.

Palkintojen jako oli 15 maissa ja ARVATKAA MIITÄ. KANELI ON BABY SARJAN LUOKKA VOITTAJA. Eli hän on lupaava nuori ja voitti siis sen oman luokan puput. Ai kuinka ihanaa. Itkin siis onnesta. Olisin itkenyt kunnolla, mutta en viitsinyt. Vaikka pokaalia emme saaneet, niin tämä on kunnon saavutus.

Suosittelen siis kaikille pet luokan näyttelyä. Ensikertalaiseksikin pääsee hyvin sisälle mukaan. Se ei siis ole vaikeaa. Puput laitetaan riviin tai rinkiin kantokoppineen ja siitä assistentti hakee tuomarille ne yksi kerrallaan. Ja arvostelun saa loppujen lopuksi sitten kantokopan päälle. Eli on helppoa. Ja päivä aina menee odotellessa. Ja kannattaa aina varmistaa kanit huolella. Nytkin oli monen tassut likaisissa ja huonokuntoisia. Tai oli laihoja kaneja. Eli 5 pisteet ovat tärkeitä arvostelussa ja sinä pystyt niihin hyvin vaikuttamaan. Muista se! Hauskaa näyttelypäivää.

 


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini