Joulukuun toinen päivä

Torstai 2.12.2021 klo 9.12 - rakkaudella saara


100EE5A3-5723-425C-9418-C12B117D50C22.jpeg

Mitä hienouksia olette saaneet nyt joulukalenterista. Minä olen saanut puhdistusvoin, camomillan tuoksuisen ja sit olen saanut mansikan tuoksuisen suihkugeelin. Kaikki on siis the body shopin joulukalenterista. Rakastan niitä tuotteita. 

Odottako joulua innolla? Mitä olette jo suunnitelleet. Minä rakastan joulua. Olen jo puolison kanssa miettinyt yhdessä, mitä joululahjaksi annamme jouluna lapselle.

Lapsi odottaa innoissaan joulua. Haluaisi jo kovasti joulun saapuvan, koska haluaisi jo avata joululahjoja. No pian hän saa ne lahjat ja herkut.

Olemme myös harjoitelleet graavi lohen tekemistä ja hyvää on tullut. Sopii hyvin sit joulupöytään.

Mitä olemme siis pienelle hankittu lahjoja?  Hope Ry lahjoitti meille muutaman lahjan. Labryntti peliä, ryhmä hau kirjaa ja kaikkee muuta. Kiitos heille, kun antoi meille joulun. 

Sit olemme hankkineet autot elokuvan Salama Mcueen radio ohjattavan auto. Eli muutaman lahjan hänelle on haankittu. 

Myös muita kivoja uutisia.

Lääkärini päätti hakea minulle pysyvää eläkettä. Olen siis ollut määrä aikais eläkkeellä. Kerran minulle haettiin pysyvää, mutta se ei mennyt läpi. Olin kai liian nuori, vaikka ongelmat on samanlaisia. No katotaan myöntääkö kela vai ei. Ihmettelen, että jos ei mene läpi. Olenhan 6-7 vuotta ollut määrä aikais eläkkeellä. 

Sit sain uuden kipulääkkeen, koska edellinen provosoi minun mieltäni. Olin maassa, kun se lopettiiin, koska pelkäsin et toista samanlaista ei löydy. No lääkäri ehdotti toista lääkettä ja heti sanoin et kokeillaan. Odotan siis innolla, jos se auttais kipuihin. 

Toinen lääkäri vaan sanoi minulla, että harrasta liikuntaa. Emme määrää sinulle kipulääkkeen. Liikunta kyllä joskus auttaa, mutta se ei auta jos on kova kipu kohtaus meneillään. Ei se innosta mennä kävelemään, mutta arkiliikunnassa kävelen paljon. 

Sellainen on Fibromyalgia, mutta odotan innolla avantoa. Se auttaa tosi paljon mieleen ja kipuihin. Myös sen jälkeen nukutaan hyvin. 

Sit minun diagnoosti on päivitetty eli näillä mennään ja eikä tule uusia testejä. Koska uskotaan, että samat haasteet on minulle vielä haasteita.

Todella 

E14A3A74-038A-4F21-8E39-0D61C6F091E3.jpeg

hyvä lääkäri. Tuli luottavainen olo. Katsotaan tuoko kela saman fiiliksen vai itketäänkö kun ei myönnä.

E1B3B8BF-D3D3-416F-8EA6-B7B3A353E8AF.jpeg

Myös nyt on hyvä jakso menossa, koska olen nähnyt uusia kavereita. Maanantaina tuli helsingistä erittäin mukava ihminen. Hänellä on myös autismi ja khyll heti palaset loksahti paikoilleen. Olisi voinut olla pidempään meillä. Meillä tuli niin paljon juttua. Myös huomasin, että itse voisin olla rohkeampi. Eikä pelätä sitä jos tietää jostain asioista enemmän. Ja nauttia enemmän elämästä. Unohtaa kaikki muut ja keskittyä niihin mikä on mieluisin. No kun kelan päätös tulee niin sit voin kai rentoutua. 

32B0EFE0-0A71-4E97-A127-082CFEEE6E0D.jpeg


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini