15.7.2019 Rakas päiväkirja

Maanantai 15.7.2019 klo 14.05 - rakkaudella saara


rj7GNgiwTbmwNiNknJ3pQ.jpg

Viikot menee tosi nopeasti. Kohta loma on ohi ja saa palata normaaliin arkeen. Pääsee salille säännöllisesti ja kaikkea muuta. Olen katsonut lasten elokuvia ja piirettyjä tämän kesän aikana paljon. En tykkää aikuisten ohjelmista, koska niissä on liikaa negatiivista. Myös ostin tamagotchi on ja kohta pääsen sillä leikkimään. Se on kaikista uusin versio Tamagotchista.

Myös olen pelannut Nintendoa Pokemon peliä ja lukenut kirjaa.

Näin tasapainoisesti menee minun kesälomani. Myös olen hoitanut kotiloita ja katsellut heitä.  

IMG_1118.jpg

Myös kesän aikana olen vaihtanut kahvista teehen. Huomasin, että kahvi lisää minun paniikkioireitani. Taas valkoinen tee rauhoittaa minun ajatuksiani ja muutenkin minua. Valkoisen teen ostan teekaupasta joka on parasta laatua ja se on paljon tehokkaampi vaikutukseltaan, koska se on puhdas valkoisen teen kasvi mistä ne on tehty. Vaikka hinta on paljon korkeampi niin silti en koskaan vaihtaisi sitä toiseen teehen tai toiseen kauppaan. 

fullsizeoutput_17ab.jpeg

Myös ollaan paljon oltu ulkona ja nautittu mahtavasta kesä säästä. Lapsen kanssa on kiva leikkiä, koska sen mielikuvitus on hurja. On niin ihana kuulla kuinka mielikuvitus lähtee lapsesta ja sen into leikkiä mielikuvituksen kanssa. Ihanaa on katsoa kolmi vuotiaan elämää ja olla sen mukana.Ja tukemassa häntä kaikessa. Vanhemmuus on kultaista aikaa josta kannattaa nauttia joka hetkestä.

IMG_1028.jpg

Niin kuin edellisessä postauksessa kerroin tästä kirjasta niin silti vie haluan kirjoittaa tästä. Eli oli mahtavaa mennä lukemisen mukana Harry Potter tulevaisuuteen ja mennyisyyteen. Kuinka ajankääntäjän kautta sai pilattua oman elämänsä ja kuinka kaikki tajuaa rakastavansa läheisiä jonkun mutkan kautta. Suosittelen muille.


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini