Pitkään oli tasaista, kunnes hypomania iski

Keskiviikko 17.7.2019 klo 7.46 - rakkaudella saara


Noin kuukausi sitten minun pyynnöstä nostettiin Adhd lääke ja siinä nostossa on riski et hypomania voi laukaista. Se lääke voi aiheuttaa hypomaniaa ja niin se teki minulle. Oireita nyt minulla on ollut sen lääkkeen noston jälkeen ja ensin sitä seurattiin et meneekö se ohi. Kun se ei ole mennyt kolmessa viikossa ohi niin soitin lääkärille joka totesi et lääkkeenosto aiheittu hypomaniaa.
Tää sairaus on niin perseestä, että meinasi pitkä suhde kaatua sairaudeni takia. Mutta onneksi ei käynyt niin ja toivotaan et ei käy koskaan niin.
Miksi se olisi kaatunut niin en ole hypomaniassa ollenkaan taloudellinen vaan ihan kuin olisi harakka joka on kiiltävän perässä. Eli jokaisen kaupan tavarat kiilsi minun silmiäni ja halusin melkein kaiken kaupasta mitä sielä olisikaan. Sit ku olisin ostanut kaiken mitä kaupassa olisi niin kun kaupasta lähden niin ne tavarat mitä ostin niin menetti heti kiiltonsa. Seuraavaan kauppaan siis, mutta onneksi minulla nyt nostettiin yksi lääke ja määrättiin ketipinoria uneen ja mania tasaukseen. Paitsi, että ensimmäinen yö ketipinorin kanssa niin huomasin, että annostus on liian pieni. Sitä pitää nostaa. Muuten en nuku tosiaankaan hyvin.  Toivottavasti oireet alkaa helpottamaan lääke muutoksien jälkeen. 
Muuten kesä on mennyt hyvin ja loma tietysti. Nyt saan siivouspalvelun ja muutenkin siivousapua kotiin. Meillä on myös kolme vuotta käynyt perhetyöntekijä ja olen ollut tyytyväinen perhetyöntekijään. En vaihtaisi ollenkaan sitä vaan pitäisi vaikka sitä minun loppuelämän. hhahahaha.
Vaikka on hypomania tällä hetkellä päällä niin sen energian voi käyttää nyt hyödylliseen asiaan eli kotihommiin ja välttää kauppoja. Mennä vaan ruokakauppaan, kun on pakko.
PHOTO-2019-05-20-09-40-15_2.jpg Ja niin minulla ja murullani tulee kohta kaksi vuotta täyteen kun alettiin seurustelmaan. Vuoden olen ollut jo avopuoliso. Eli katsotaan miten me oikein juhlitaan. 




3UbqLlK6STmo74EgcCJ5mg.jpg
 Myös minulla on Apteekin lääkkeenjako palvelu ja sielä on yksi ihana Farmaseutti joka antaa minun tyttärelleni aina ihanan yllätyksen. Nyt se sai matkalaukku yllätyksen joka oli täynnä yllätyksiä sisällään. Tyttäreni rakastaa nyt käydä apteekissa ja oppii siinä sitten samalla, että äiti pitää mennä huolehtimaan välillä lääkkeistä apteekkiin jotta voisi hyvin. Tyttäreni myös lähtee helpommin apteekkiin, koska ei koskaan tiedä jos vaikka olisikin jokin yllätys sielä.


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini