Tänään tulee uusi asukas

Torstai 11.7.2019 klo 12.29 - rakkaudella saara


Tänään saapu meille vielä yksi tiikerikotilo. IMG_1046.JPGHaemme sen Faunattaresta. Nimeä en tiedä vielä.

Loma kuulumisia

Olen ollut nyt kohta kaksi viikkoa ollut lomalla pikku neidin kanssa. On mennyt oikeesti tosi hyvin. En ole ollenkaan ollut väsynyt ja olen myös nukkunut hyvin. Olen nauttinut täysin siemauksin lomasta ja enkä ole minkääläista kiirettä pitänyt. Oon vaan ollut ja nauttinut lomasta ilman stressiä. Kerrankin ei ole menoa minnekään. Ei ole lääkärin palavereita tai mitään muuta. On vain tää loma ja hetki tyttäreni kanssa. Myös olen saanut luettua yhden kirjan. Nimeltään kirottu lapsi harry potter ja suosittelen muille sitä lämpimästi. Oli niin mahtava tarina Harry Potterin tulevaisuudesta ja menneisyydestä. 

Tällä viikolla myös pääsen jälleen kerran salille. Ihanaa, että flunssa on nyt pois. Huomenna voisi mennä sinne treenailemaan. Haavena olisi juosta puolimaratonia. Eli treenata sen mukaiseksi, että jaksaa juosta 22 kilometriä. Pitkä tavoite. 

Myös kesä on mennyt hyvin kotiloiden parissa. Niin kuin kerroin, että meille on tulossa yksi uusi kotilo niin sen jälkeen meillä on kaikki kasassa. Lämmitys pitää seuraavaksi hankkia kotiloille. Ja jotain sisustuksellista. Se näyttää tyhjältä nyt. Eli jotain kivaa. Voisin olla vaan koko ajan kotiloiden kimpussa. 

eegbWRAQvmXcAr574ihHw.jpg

Tässä komeilee kaunis Reticulata. Ikää on noin 6 kuukautta. 

Ainiin myös kävin eilen hammaslääkärissä ja minulle laitettiin yhteen hampaaseen Kruunu. Se on niin ihanan tuntuinen hammas, että ollaja voi. Olen niin ylpeä hampaistani nyt. Vielä muutama reikä paikattavana ja sen jälkeen hampaat on jälleen kerran kunnossa. No siihen on mennyt melkein vuosi, kun niitä on hoidettu. Et pitäisi pikkuhiljaa olla valmiina. Eli nyt kaikki rupeaa olemaan pikku hiljaa hyvällä mallilla. 


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini