Rakastuin Achatina Reticulattaan ja Achatina Achatinaan

Sunnuntai 7.7.2019 klo 12.50 - rakkaudella saara


Nyt loput kotilot on löytänyt uudet kodit 

fullsizeoutput_179a.jpegja minulle jäi tiikerikotiloita plus reticuloita. Eli perus akaatit ja jadatzit löysi uuden kodin, koska ne ei sopeudu reticoiden kanssa.

Myös olen ollut hassun tyhmä, koska nyt tajusin et terraarioni on 240 litrainen eikä 200 litranen. Olin niin innoissaan tajutessaan tämän asian, koska se antoi mahdollisuuden pitää kaikki reticulatat mitä minulla on. 

Tiikerikotilot asustaa muovilaatikossa erikseen ja niitä minulla on kaksi. Kohta pääsen tekemään heidän kodin, kun saan ensi viikolla muovilaatikon missä ne voi sit loppu

elämän asustaa.  Katsotaan saanko yli vuoden päästä tiikerikotiloiden poikasia. Onnistunko pitämään heidät hyvässä kunnossa ja pitämään heidän olosuhteet mahdollisimman hyvin et ne voisi hyvin.

AdobeStock_30147976.jpeg

Minun mielestäni reticulatat on tosi kauniita ulkonäöllisesti.

Ulko näköön ja luonteeseen minä rakastuin.. Ne on paljon aktiivisempia kuin muut kotilolajit. Ne on koko ajan liikeessä ja tutkimassa terraariota.  Ne rakastaa kiipeilyä ja siksi minun pitäisi hankkia lisää puita heidän terraarionsa. Tai ainaskin minun mielestäni minun pitäisi hankkia, mutta katsotaan hankinko minä.

IMG_0529.jpeg

Reticulatat voi kasvaa jopa 17 cm aikuisiällään ja voi elää jopa kymmenen vuotta hyvällä hoidolla. Ainoastaan he tarvitsevat lisä lämmitystä ja paljon enemmän kalkkia kuin akaattikotilo. Myös tiikerikotilot tarvitsevat lisälämmitystä ja korkeampaa lämpötilaa

terraarioon. Myös paljon tilaa kasvamiselle ja liikkumiselle vaikka ne onkin vähän laiskoja aikuisiällä.


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini