Opiskeluiden kruunu on Macbook Air

Sunnuntai 25.8.2024 klo 7.59 - rakkaudella saara Merikivi


Minulla on pakko olla tietokone, koska opiskelen aikuislukiossa ylioppilaaksi. Jos ei olisi toimivaa konetta niin opiskelut ei onnistuisi ollenkaan. Ja lukio on myös tarkka minkälainen kone sinulla on, jotta voit mennä ylioppilas kokeisiin. 

Minulla on siis hommattuna Macbook Air 2022 malli M1 sirulla. Ei ole vielä tarve hankkia uutta konetta sirun kanssa, koska kone toimii kuin unelma. Nää uuden malliset koneet, missä on M1 sirusta lähtien niin ne on todella toimivia ja kestäviä. Ei ole koskaan jökkiny tai kaatuillut- Ja myös on kainkenlaisia lisä hienouksia, esim toimii peleiden kanssa eli huoletta voit pelata. Muttta pelaamiseen ei tarvita isoa muistia. Minullakin löytyy perus muisti ja eikä extra muistia.

Sitten kuvalaatu on todella hyvä ja tarkka. Saa asettua sellaiseksis, kuin haluaa. Tykkään pimeästä näytöstä ja silti voi nähdä tekestin, kun tekstin. Mitä siis korjaisin koneessa, niin vaikka minulla on toimiva M1 sirulla niin haluaisin jo uuden, koska haluan aina tutkistella näitä koneita ja ehkä myös kehittää oman koneen eli uuden mallisen koneen. Siksi en kerro kaikkea tässäkään.

Sanoisin, että nää uudet sirut on khyll hyviä ja hyvän kehityksen tiimoilla.. Myös kestävän kehityksen voisi panostaa, koska kulutamme liikaa varoja ja kuormitamme sen kautta luontoa. Eli mainostaa kuluttajille, että pitäisi lajitella oma kone, koska se uudelleen käytettäisiin, jotta luonto ei kuormittuisi.

Äänen toisto on yllättävän hyvä tässä koneessa. Ihan ku oliisi elokuva teatterissa ja kuulee kaiken tarkan saundin, mitä pitääkin kuunnella. En tiedä miten nää uusien koneiden äänentoisto on, että onko vielä paremmaksi kehittää. Minun mielestä tämä on loistava kone nyt minulle minun tarpeisiin, vaikka himoitsen uuden sirun konetta jo. Katsotaan koska hommaan sen. 

Näppäimistö on myös laadukkaat ja koko ulkokuori on ihanan desing hommaa. Minä tykkään todella paljon kannettavista macbookeista, koska niitten ulkokuori on todella kevyt ja eikä ole kankean oloinen, kuin taas windous koneissa. Todella kevyt ja raikas. Jatkoon siis. 

Rakkaudella Saara Merikivi


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini