Uudelleen syntynyt

Keskiviikko 14.8.2024 klo 12.45 - Rakkaudella saara merikivi


Vuosi sitten elämäni hajosi palasiksi. Menetin silloin kaiken, mutta en ole katkera kaikille IMG20240811140442.jpegtapahtumille.  Olin aivan hukassa ja rikki, myös sairauksieni takia. Minulla on niin vaikeat sairaudet, että niitä on vaikeaa kantaa elämän haasteiden varalla. No hukkasin siis itseni ja tossa kesäkuun puolessa välissä löysin raamattu kursseja, jotka oli ilmaisia. Pääsin ainaskin muutamasta kurssista läpi ja yhdestä sain todistuksen.

Niiden kurssien avulla minulle soitettiin ja kysyttiin haluanko mennä pienellä kiitos maksulla raamattu leirille, joka oli heinäkuussa. No päätin lähteä siihen leiriin ja samalla etsimään itseään suurien kysymyksien johdattamana.

No, kun leiri aika tuli niin minut haki autolla pastori ja rattoisan automatkan varrella mietin kaikkea ja huomasin kuinka rikki minä olin ennen sitä. Leiri kesti viikon ja mahtavaa oli. En ensin tajunnut, että se on toisen kirkon järjestämä, mihin kuuluu minun isäni suku ja hän. 

Leirillä oli tilaisuus kasteeseen ja minä päätin mennä. Siinä samalla sain toisen perheen, johon sain nyt kuulua. Minulla on ehkä tulevaisuudessa suuren kokoinen perhe, johon myös kuulun. Rakastan tätä elämää, vaikka vuosi sitten menetin kaiken. Ja miksi menetin niin mä sekä rakastuin sekä lähdin entisen perheen vuoksi. Vaikeaa on selittää, mutta nyt on kaikki hyvin ja alkaa palaset loksahtaa paikalleen. 

Saan sit myöhemmin kaste kuvat ja se oli ikimuistoinen matka, jota en tule koskaan unohtamaan ja tulen aina jumalaa rakastamaan ja ottaa jumalan johdatuksia vastaan, myös kuunnella omaa sydäntään. 

Raamattuleirin jälkeen kuului vielä omassa seurakunnassa kuulutus, johon piti osallistua. Viime viikonloppuna oli siis kuulutus, johon siis osallistuin. Jännitin ja hermoilin todella paljon. Onneksi kaikki meni hyvin ja samalla tein kunnian osoituksen isälleni, joka vielä elää. Olen niin ylpeä itsestäni ja myös minä olen löytänyt elämän suunnan vihdoin viimein jumalan johdattamana sekä seurakunnan ja kiitokset myös minun pastorilleni, joka johdatti minut polulle, missä hyvä jatkaa. Mutta jos eksyy niin apuja saa kaikilta. 

Myös uskonto on nyt mielenkiinto kohde ja olen siis syvästi AUTISTINEN.  Ja myös olen iloinen omasta kirkko perheestä. Sain ehkä myös sieltä töitä, joko vapaa ehtoisena tai palkallisena. Sen näkee sit ja papin hommat myös kiinnostaa. Hitsi ku tää ekko vie niin syöväreihin. Janoan vaan lisää ja lisää uskonnon tiedoissa. Siittä myös saa niin mielihyvää koko touhusta.

On niin ihanaa sanoa, että on vanhoollis lestadiolainen eli kuulun adventismin kirkkoon. 

Rakkaudella SAARA MERIKIVI


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini