Isoja elämän muutoksia

Tiistai 1.6.2021 klo 15:08 - saarakaroliina


Kaksi vuotta on kulunut nopeasti ja voin sanoa että huonoa aikaa oli. Oli vääriö lääkityksiä jotka passivoitti minut liikaa ja siksi en kykenyt mihinkään. Painoa tuli huimasti ja väsymys paino raasti kasvojani.

No nyt tämän toisen vuoden aikana on alettu lopettamaan ylimääräisiä lääkkeitä ja sen myötä kuorituduin aivan uudestaan. Persoonani ja energisyyteni palasivat takaisin. Olen päässyt siis tekemään paljon asioita, mutta ei ollut vielä täydellisesti asiat. No miksi, no?

Söin vie ketipinoria vuoden verran, kunnes kuukausi sitten alettiin mun pyynnöstäni lopettamaan sen myrkyn. Huomasin sen lopetuksen jälkeen, että hei mä jaksan ja olen näin energinen. Sen jälkeen adhd oireet palasivat ja nyt sain vihdoin viimein toivomani lääkkeen. Mitä olin pitkän aikaan toivonut, mutta entinen lääkäri ei halunnut jostain syystä määrätä. Toivottavasti kaikki loksahtaa paikoilleen tästä ja eikä tuu lisää ongelmia vaikka nekin on ihan toivottuja.  Nyt toinen etappi on saada painoa tippumaan ku sitä on ekaa kertynyt paljon. Tosi paljon.

Nyt kaiken olen tehnyt ja nyt elän vaan elämää. Pian pääsen lomalle ja hengahdän. Hengähdän kaikki raskaat asiat pois. Anna nyt mun elämäni nauttia tästä hetkestä. Myös olen alkanut oppimaan elämään elämääni ja arvostamaan pikku hiljaa itseäni. Olen hauska lapasellinen ja positiivinen. Tosi positiivinen vaikka elämä on potkinut välillä todella lujaa. En anna vastoin käymisille voimia vaan vahvistun niissä. Otan niistä opit ja kokemukset ja nautin elämästä. 

IMG_30602.jpeg

Työpaja on aivan mahtava asia mitä olen kaivannut elämältä. Se tuo sisältöä ja pystyy

keskittymään vain itseeni. Unelmia tulee eli uusia unelmia ja usko itseensä vahvistuuu.

IMG_3059.JPG

IMG_3066.jpeg

Käytiin myös facerin kahvilassa, Nam. Otin vadelma mousse piirakka ja khyll olin sen jälkeen taivaissa. Kannattaa mennä kokeilemaan ja maistelmaan vaikka olisikin kallista.

IMG_5766.JPG

Tämä nallukka on tullut erittän rakas. Ostin sen puoli vuotta sitten ähtäristä muistoksi. Oli huikea reissu.


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini