vuosi kului miks hiljenin niin siihen oli hyvä syy

Keskiviikko 12.5.2021 klo 18:03


Vuosi kului, mutta miksi hiljenin niin on ollut rankkoja hetkiä. Ei silleen, että minun voinnissani olisi ollut suuria muutoksia niin lapsen kanssa on ollut vaikeeta. Sillä oli tasan vuosi sitten kunnon uhma oireet ja ne vaan jatkui ja jatkui. Päivästä toiseen ja toivoin er ne joskus olisi ohi niin ei ollut niin nopeeta mitä itse olisin odottanut. Kaikki voima varani meni lapsen kiukutteluihin ja raivo kohtauksiin. Kummiskin en ollut koskaan silleen vihainen lapselleni vaan olin aivan puhki illalla kun menin nukkumaan. Sit myös veriarvot heitteli ja painoa tuli yhden lääkityksen takia yli 30kg ja se harmitti minua.

Nyt se lääke lopetettiin ja katsotaan tippuuko paino takaisin missä se olikin. Mutta kaikenlaista hyvää on myös tapahtunut. Minulta poistettiin paljon lääkkeitä eli minut oli lääkitty liikaa joka liikaa passivoitti minua.

Onneksi valoa on näkynyt tunnellin päässä ja olen nauttinut sellaisista asioita mistä nautin. Työpajastani ja rakastan pelata nintendo switchillå ihan hulluna. Kerrankin keskityn johonkin niin hyvin että sitä kannattavaa jatkaa. Jopa toisen nintendon eli minulla on nyt lite ja switch. Tuo khyll erillaisia peli maailmoja että oleb aivan lumoutunut..

Eli ei mitään ihmeempää. Nyt seurailen vointia, koska nää lääkemuutokset on keholtaan suuria et voi joskus mennä sekin mönköön.


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini