Syksy tulee kovaa vauhtia.

Keskiviikko 1.9.2021 klo 13:24 - rakkaudella saara


Kaikkea on tapahtunut. Siis oikeesti ihan kaikkea. Puolisoni on ollut lomalla ja parhaimpia aikoija on ollut. Ollaan oltu kylpylässä. Kohta mennään huvipuistoon. Ja sit on ollut muutenkin todella hauskaa. Myös loman avulla olen saanut tutustua puolisooni uudelleen ja rakastua vie enemmän häneen. On loman aikana ilosta itketty, koska loppujen lopuksi kaikki menee todella hyvin. Niin hyvin, että meinaisi uskoa. Ehkä myös välillä liian pelottavan hyvin ja eikä ole pystynyt nauttimaan sit ihanasta onnesta. Mutta sen tiedän, että olen rakastunut oikeaan mieheen. Se on niin ihana isä lapselleni ja mahtava puoliso. 

Myös ostin uuden tietokoneen joka tuntuu parremmalta kuin vanha. Paremmat näppäimet. Ja on todella nopee, mutta joo mitäs vie.

Lapsen asiat rytkähti kunnolla eteenpäin hyvällä tavalla, Ja oma vointi on ollut vielä todella hyvä vaikka on ollut vähän kuormittuneisuutta. Kun minä kuormitun niin minuun ei saa hirveesti kontaktia tai voin tiuskia jokaisesta asiasta ehkä. 

Työpaja on nyt kaksi kertaa viikossa ja en tiiä jaksakson sittenkään. Pitää katsoa pitääkö tauon vai ei. 

Kani voi hyvin. Hän on edelleen kova määräilemään. Hän on nyt saanut kaikenlaisia leluja ja herkkuja. Myös ollaan ostettu lisää ruokaa hänelle niin kuin kuuluukin. Ja kohta myös aijotaan ostaa sille uusi häkki. Semoinen kaksi kerroksinen puinen häkki. Ollaan mietitty karkaako se ulos siitä puisesta häkistä mutta sen näkee sit. 

ED1BCCB3-7132-4492-9339-5A6F169641F8.jpegtää on muuten hyvä uutuus vaikka onkin kuva hassusti, mutta Kauramaito Dumblen maulla. Nam

6039ED02-B71A-4682-9A2D-7183ED3BED4D_1_201_a.jpeg

ja myös tää oli hyvä lisä tälle kuulle. Olen odottanut Animal crossing SANRIO kortteja muutaman kuukauden. Nyt ne tuli suomeen ja sai ostettua. Ihanaa. Jos joku ei tiedä amiibo korteista niin kannattaa katsoa googlesta.


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini