Miten pärjäisit ilman puhelinta yli viikon

Torstai 10.10.2019 klo 17:51 - rakkaudella saaraunknown-6.jpg

Minulla on ollut vuoden vanha puhelin ja eikä ole ollut kertaakaan huollossa kunnes se päivä koitti mitä ei ole odottanut ollenkaan. Puhelin lakkasi lataamasta ja sen kunniaksi ei puhelin enään mennyt päälle. No minulla oli varapuhelin laatikossa, mutta käytön aikana hukkasin ja enkä sen jälkeen ole löytänyt.. Niin nyt minulla ei ole ollut viikkon puhelinta ja khylk kaikki hommat kaatui päälle. Tapaamisia on nyt unohtunut jotka oli tärkeitä.Virallisia puheluita odottamassa, että saa hommat taas rullaamaan.

Eli ihan kauhean homman puhelin  teki ja nyt vaan tässä odotellaan et se tulisi huollosta takaisin. Ainaskin saan luvan kanssa erakoilla. hahahah

Ihanaa syksy tuli. Nyt haluaa sisustaa. Onko ideoita?

And_I_thought_that_niftier_cant_be_sweeter__.jpg

Ja asiasta kukka ruukkuun. Nyt tuli syksy ja kohta talvi niin kauhean kova hinku on sisustaa asunto uuteen kuntoon jos sen saisin edes siistiksi. Olisko teillä syksyisiä sisustusvinkkejä? Jos on niin kommaa tonne boksiin niin otan vinkit talteen. 

Myös kännyttömänä löytää ainutlaatuisia asioita

IMG_5478.JPG

Myös ostin ihanan kirjan jossa on ihania

tehtäviä jotka voi liittää bujoon.

Kirja on nimeltään Bucket list eli bullet journalista keksitty

IMG_5479.JPG

Muuten myös luovuin toisesta tamagotchista ja ostin itselleni tabletin. Jee! Nyt voi mennä kahvilaankin kirjoittamaan kätevämmin.

Google_Nexus_7_via_CNET.jpeg


Kommentit

12.10.2019 18:32  Iina / MouMou

Hauska idea tuo kirja! :)


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini