Syksyiset tuulet

Sunnuntai 22.9.2019 klo 10.32 - rakkaudella saara


Ihanaa, että on tullut syksy. Tykkään hirveästi syksystä ja syksyn viileydestä plus raikkaasta ilmasta. Olen miettinyt kuinka monta voi olla erityismielenkiintokohteita. Minulla on ainaskin My little pony, Muumit, Harry potter ja Tamagotchit. Voiko olla noin monta vai onko jotkut vain ohimenevää. 

Minulla oli lääkärinpalaveri ja haettiin jatkoa eläkkeelle ainaskin kahdelle vuodelle. Niin sit jos on kaksi vuotta lisää eläkettä niin sit olisin ollut viisi vuotta eläkkeellä. Joka on pitkä aika.

Eläkkeelle on vaikea päästä, mutta minulla on laaja-alaiset sairaudet niin pääsen aika helposti eläkkeelle jos pääsen. Ei ole vielä tullut kertaakaan kieltävää vastausta. Koputetaan puuta, että ei niin käy.

Myös minulle haettiin vammaistukea, koska jossain asioissa tarvitsen apua ja tukea. Katsotaan saanko sitä edes. Onko edes minulla mahdollisuutta.

Nyt olo rupeaa olemaan tasainen. Ajattelen että minulla on voinut olla pitempäänkin hypomaniaa.  Ja se huomattiin vasta kuukausi sitten, koska se paheni silloin.  No nyt minulla on loistava olo. Ei ole kuukauteen tai ylittekkään ollut ahdistusta. Joka on ihnmeellinen asia. 

Olen sairastanut kroonista ahdistusta ja nyt se on poissa. Joka on aivan mahtavaa. Ihan kuin nyt olisi lapsuuden olo tilaa. Eli tosi kevyttä olo jossa ei ole minkäänlaista murhetta.

I_got_a_cavity_from_twinkies_by_LittlePinkAlpaca.png


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini