Mielenterveys potilas on näkymätön maailmalle , Jokeri elokuvasta

03.11.2019

download-1.jpg

Kävin katsomassa Jokeri elokuvaa syntymäpäiväni ja olin kovasti varautunut siihen et saisin siellä vaikka paniikki kohtauksen. No enpä saanutkaan vaaan se elokuva oli ihanan tasainen kertomus. Mistä minä tykkäsin niin siit,että mielenterveysongelmat otettiin esiin ja yksinäisyys voisi tuhota elämän. Jokeri oli yksinäinen ja ihan pohja sakkaa. Kerran hän meni mielenterveys vastaanotolle ja sille kerrottiin et koko toiminta loppuu niin se oli hänen rohmahdus. 

Myös hän ensin luuli, että sen isä on rikas mies joka pyrkii pormestariksi. Se ei ollutkaan vaan äiti oli salannut koko elämänsä, että hänet oli adoptoitu ja sen vanhemmat oli tuntemattomia papereissaan eli ei saanut koskaan siis tietää ketkä on hänen vanhempansa. Hänen adopti äitinsä joutui sairaalaan ja koskaan ei palannut sieltä kosk jokeri tappoi hånet vihansa takia mitä äiti oli tehnyt hänelle. 

Kun se sai kutsun tv ohjelmaan mitä hän oli ihaillut pitkään niin siinä kohtaan hän teki mellakka aloitteen. Hän kertoi siinä ohjelmasssa rennosti kuinka se oli murhannut metro tyypit ja eikä kaduttanut mitään. Miksi se kertoi sen niin hän sanoi et kun hänelle sattuisi jotain niin kukaan ei huomaisi häntä, kun taas jos jollekkin rikkaalle tapahtuu jotain niin koko kansa saa tietää ja kansa huolehtii plus välittää siitä rikkaasta ihmisestä niin pitkään kuin on tarve. Kuinka yksinäisyys voi tuhota elämän. No se ampui sen tv tyypin ja aloitti kanssan kiihottamisen. Kunnes koko kaupunki oli ihan sekaisin ja jokainen asukas oli pukeutunut klovniin. Jokerista tuli keula hahmo mellakoimiseen ja pormestari siinä samalla murhattiin. Pormestarin lapsi jätetiin vain henkiin.

No loppujen lopuksi Jokeri päätyi suljetulle osastolle ja oli tyytväinen tapahtumiin. Ja elokuva oli ihan paras, koska siinä tuotiin sanomaa et kaikki on samalla viivalla vaikka mitä tapahtuisi. Ja kuinka tärkeää on mielenterveyshuolto niille asiakkaille jotka tarvitsevat sitä.

download-2.jpg

 Onneksi joten kuten on hyvä hoito Suomessa mielentervespotilailla ja jotkut tulee kuuluksi ja eikä ole näkymätön maailmalle. Itse olen saanut loistavaa hoitoa poliklinakallani ja minua on kuultu. Nyt minulle haetaan eläkkeeseen lisää vuosia. Katsotaan saanko pysyvän eläkkeen.

03.11.2019Mielenterveys potilas on näkymätön maailmalle , Jokeri elokuvasta
15.07.2019Tällä hetkellä Luen Harry Potteria ja viisastenkivi
09.07.2019Nepsy äidin lapsuus
30.06.2019Pikkuiset vaavelit kasvaa