UUTISIA

Tulipa jo ostettu joulukalenteri. Se oli aika kallis, mutta sisältö ratkaisi. Sen sisält on paljon arvokkaampaa, koska on täys kokoisia tuotteia jotka on The body shopin. Suosittelen tätä kalenteria. Makso noin 150e. Siinä tulee paljon laadukkaita hemmottelu hommia joista ainaskin minä tykkään.

EILEN oltiin lemmikkimessuilla. Sielä oli paljon jyrsijöiden juttuja ja siitä minä tykkäsin . Matkaan tuli pelletti ja ihana tietopaketti. kirja. Plus ostin minun pikkuiselleni pupun. Toi mitta mikä tuli pelletteiden mukana niin se on sika hyvä mitta. Nyt annan oikeaa määrän ruokaa joka päivä. Eli ei sit tule liikaa ruokaa annettua. Ja muutenkin toi ykkös herkku pelletti on todella laadukas ja pupujen mielestä todella maukas. Eli jatkoon meni.

Likka tykkäsi sielä kauheasti. Olisi ihan jokaista lemmikkiä silittää ja jotain lemmikkiä sai silittää. Oli hauskaa ja oli paljon porukkaa kyllä sie. Myös näin parhaan kaverini sielä vaikka ei ollut minulla paljoakaan asiaa.

Meille muutti uusi PUPU. Sen nimi on Kalliomäen Iines, mutta me kutsumme sitä Kaneliksi.

Se on siis puhdas Ranskanluppa eli sillä on paperit

Ja se on syntynyt 27.7.2021

Me olemme niin iloisia uudesta tulokkaastamme.

Ranskanlupat on siis isorotuisia luppakorvia eli niistä kasvaa 5-7kilosia.

Koska tää muutti niin kolme päivää sitten eli maanantaina.27.9.2010

Olen nyt hurahtanut scruff a luv ja Squishmallows pehmoihin. Noi scruff a luv pehmot on silleen hauskoja, koska ne on yllätys pehmoja ja jotkut tuoksuu sairaan hyvältä. Myös ne ensin pestään. Hauskoja on niin kuin muutenkin pehmot on.

Monet on kysynyt miks scruff a luvia ei saa pörröiseksi niin mä keksin. Laittaa yksinään koneeseen linkoamaan 700-1000 kierrosta kun olet pessyt lämäpimällä vedellä ensin ��. niin se pesukone tekee ihmeitä. Mä laitoin huuhtelun ja linkousen ilman mitään aineita niin pörröiseksi tuli ja kun otin koneesta niin se oli lähes tulkoon kuiva, mutta silti kuivasin hiustenkuivaajalla vähäsen. Eli miedolla lämmöllä ja harjasin samalla. Kannattaa kokeilla. Älkää luovuttako. Khyll saatte kauniiksi pehmonne.