Rakastan tätä valkoista tamagotchia.

Myin vielotin värisen tamagotchin mielijohteesta ja sen jälkeen alkoi kaduttamaan hirveästi niin keräsin rahat kasaan jouluna ja ostin uuden tamagotchin sen menetetyn tilalle valkoisen magic version ja nyt en myy sitä vaan pidän hyvää huolta.

Mikä vielä ihanaa oli niin se tuli joulun aikaan niin tuli loistava ilo ja onni. Myös tää valkoinen on parempi väri kuin vielotti.

Nyt yhdistin mun molemmat tamat. ja ne sai yhdessä kolme poikasta. Tein tarkoituksella, että Macig ja Fairy yhdistyisivät omillaan erikoishahmoillaan. Hmm jännää minkälaista niistä on tulossa

Vihdoin viimein molemmat tamat on saavuttanut maksimi raha määrän. Jee

Macig versiolla on menossa 12 sukupolvi.

Mä kustomoin uudet kuvat tamagotchin paneeliin. Niistä tuli hienot.

Yli viikon verran minulla on ollut nämä tamagotchit ja en ole vielä kyllästynyt. Toisessa tamagotchissa on yhdeksän sukupolvea ja toisessa on kuusi. Myös on tullut kiehtovia matka kohteita missä on kaikenlaisia mysteeri juttuja.

Nyt tää tuli postista. Ihanaa. Siis niin ihanaa.

Nyt maanantaina postista tulee toinen tamagotchi on eli kaveri toiselle.

Tamagotchi onnissa on neljä väriä ja ne menee niin et kaksi väriä on Macig versiota ja kaksi on Fairy. Nyt minulla on Macig ja Fairy. Katsotaan miten ne eroaa toisistaan.

Miten kivaa on palata lapsuuden kultaisiin muistoihin tamagotchin avulla. Ei ole koskaan liian myöhäistä omistaa sellaista ja leikkiä sellaisen kanssa. Ainaskin itse en koskaan aikuistu kunnolla vaan minuun jää pieni lapsi sisälle joka haluaa elää lapsenomaista elämää