tänään juhlitaan syntymäpäivääni

Perjantai 1.11.2019 klo 10.48 - rakkaudella saara

Tänään de päivä koitti, että voi ilolla juhlia omaansa syntymäpäiväänsä. Tälläinen aikataulu on tänään:

15.30 ravintolaan syömään kolmea ruokalajia

17.00 Sen jälkeen on vapaata aikaa kierreskellä ja mennä istumaan muualle viettämään syntymäpäivääni. Hakea karkkia ja juoda alkoholitonta juomaa

21.00 Elokuviin katsomaan jokeri elokuvaa, katsotaan ahdistunko sielä. Ja onko hyvä leffa.

Pikku neitimme on mummilla ja papalla viettämässä hauskaa aikaa.

Oli kiva herätä aamulla, kun katsoin tamagotcchia joka lauloi minulle hyvää syntymäpäivää. Nyt on ollut ennätys, että olen pitänyt tamagotchia hengissä kolme kuukautta. Ihmeee, että en ole kyllästynyt, kun aina helposti kyllästyn.

Mitä olen jo saanut lahjaksi niin Fjårlleven Nuuk parkatakin ja pipon sain puolisoltani, jotka on todella lämpimiä. Ei tuu ollenkaan kylmä, mutta täytyy vielä odottaa kylmempiä säitä niin saa hyvä kuvan pitääkö lämmöt vai päästääkö kylmää sisään.

fullsizeoutput_1d90.jpegSit sain vanhemmiltani kuivakakun joka oli todella hyvää.

Kommentoi kirjoitusta.

Rakas kerro mikä tää tunne on mitä tunnen sua kohtaan

Torstai 31.10.2019

Kaksi vuotta tuli täyteen mitä ollaan tallusteltu yhdessä. Imuroin sanoja ja hiljaisi iltoja. Koskaan en kyllästynyt sinun seuraasi vaan aina haluan kuulla sinulta kaikenlaisia tarinoita. Olemme yhdessä menty alas ja ylös mäkiä ja välillä on halunnut vaan luovuttaa silti olemme jaksaneet kävellä samaa tietä.  Tätä rakkautta ei voi sanoin kuvailla. 

Kommentoi kirjoitusta.

Osa on minun pimennossa

Tiistai 29.10.2019 klo 14.22 - rakkaudella saara

Vaikka on saanut sen kuvan, että on aina mennyt hyvin ja enkä ole koskaan pahaa kohtanut. Niin olen pahaa kohtanut. Vuonna 2012-2015 oli maailmani kauheimpaa aikaa. Siinä kodissani missä auin lapsuuteni niin minun biologiset siskoni päätyivät silloin väärälle tielle. Niin heidän paha olo kohdistui sit minuun, koska olin isosisko joka ei osannut oikealla hetkellä auttaa. Sit lähdin itse pakenemaan huonoa oloa ja päädyin jotenkin väärälle tielle. En ole koskaan aineita käyttänyt, mutta meidän suomen kuningas alkoholi sattui tielleni. Aloin juomaan ja hengailemaan väärissä porukoissa. Silloin alkoi kaksisuuntainen oirelee, mutta en itse tiennyt mitään oireilleni sanaa ja eikä kukaan hakenut minun puolestani apua. Olin vaan yksin uhmakkaalla tuulella. 

Lähdin lapsuuskodista ovet paiskoin ja haistatin pitkät. Minulla oli vain silloin paha olo ja enkä toivonut elää enempää. Alkoholi virtasi silloin paljon ja halusin vaan unohtaa. Eli hukutin tunteeni.  No 2014 tapasin exän ja luulin et sen kanssa meni hyvin. Kaksi kertaa tulin raskaaksi ja sen yhden raskauden välissä joka meni keskenmenoon niin menin suljetulle osastolle 2,6kk todella pahasta olosta.Silloin vain halusin kuolla ja eikä enään tarvitsisi kuulla keneltäkään et tapa itsesi huora.Myös vaan viiletelin, koska viiletelyn hetkellä pääsin hetkeksi pois pahasta olosta. Sielä osastoltani sain suuttumukseni ansoistani diagnoosin. Sain oireilleni nimen ja sain helpottavan olon tunteen. Kunnes tulin uudestaan raskaaksi ja sain kuulla kuinka ex oli pettänyt minua monen kaa. No suhde meni eroon ja onneksi. 

Jäin sit yksin lapsen kanssa, mutta silloin alkoi parempi elämä ja kaikki alkoi lutviutuu paikoilleen. Sain itselleni oikeaa hoitoa ja oikeanlaista apua. Onneksi en elämälleni  periksi antanut ja tajusin lapsen saatua et en ole yksin vaan jumala auttaa oikealle tielle ja on aina läsnä.

Nyt olen maailman onnellinen avoliitossa joka huolehtii myös minun lapsestani ja sanoo itseään isäksi. Se on maailman paras isä lapselleni vaikka ei ole biologinen isä. Nyt ollaan kaksi vuotta yhdessä taivallettu yhdessä samaa tietä.

Haluan vaan antaa menneisyyden pois ja unohtaa sen. Menneisyyden kautta opin kuinka elämä on oikeasti haurras ja kuinka joku voi sen kauttaa lopettaa toisen elämän helposti. Olin vaan silloin heikko ja koin huonoa oloa joka alkoi siskoistani. Paljon olen kantanut toisten huolia ja enkä ole koskaan kuunnellut itseäni. Kunnes sain lapsen ja sen kautta avopuolisoni eli tulevani aviomeheni.

Kaikki silloin mitä tein niin toivottavasti jotkut voisi antaa anteeksi. En silloin ollut oma itseni vaan sairauteni ja pahani oloni joka oli minulle musta kamu niin ne ohjasivat silloin minua. En todellakaan ole ryyppävää kaveria vaan koti äiti joka paistaa hyviä pullia. Jokainen tekee virheensä niin minäkin tein monta. 

Minun rakas avopuolisoni olet maailman paras puoliso ja isä. Kiitos että olet auttanut minua päästämään irti minun menneisyydestään jollon en ollut oma itseni. Kiitos jumalan joka on ollut aina läsnä kun on mennyt päin prinkkalaa. 

PHOTO-2019-05-20-09-40-15_2.jpg

Nyt koen Sun kanssa  turvaa, iloa, rakkautta ja toivoa. Myös koen ja näen kuinka rakastavainen isä olet. Nyt perjantaina mennään pitkästä aikaa treffeille ja viettämään myös minun syntymäpäivää. En usein sano, kuinka olet minun paras kaveri ja jota rakastan niin paljon et voisin vaikka mennä sun kanssa helvettiin.







PHOTO-2019-05-20-09-37-55_4.jpg

Kommentoi kirjoitusta.

Mitä meidän pikku neidille kuuluu

Maanantai 28.10.2019 klo 17.33 - rakkaudella saara

y861Ss5wQGbYxRdvBpx3g.jpg

Nyt on alkanut tuleen pehmolelut tärkeiksi. Joka matkassa mukana tietty pehmolelu joka tuo iloa ja turvaa hänellä. Nyt hänellä on erittäin tärkeä banda joka on kaikessa mukana ja kertoo maailman salaisuuksia. 

Myös on kivaa katsoa sivusta kuinka huimaava vauhtia siitä kasvaa iso tyttö. Puhe on kehittynyt tosi paljon, mutta välillä on vaikeaa ymmärtää häntä tai hän ei ymmärrä meitä.No onneksi alkaa tukiviittoma koulutus kohta niin katsotaan jos se auttaisi meitä.

Ja hån ei koskaan ole ollut pahalla tuulella vaan on aina onnellinen pienimmästäkin asiasta. Hänellä on mahtava huuomori.

K61NZygTTmQHyxdXpi1PQ.jpg

Kommentoi kirjoitusta.

Syksyn kuulumisia

Torstai 24.10.2019 klo 12.23 - rakkaudella saara

Heissan :) . Tänään alko tuettu asuminen ja olen yllättynyt et minulle tuli hyvä työntekijä.Tai se tuntu hyvältä. Itselläni on nyt kausi et on alottamisen vaikeutta niin tuli hyvään saumaan tää palvelu. Myös muuta kivaa on tapahtunut. Ostin uuden tamagotchin joka on m!x melody versio. Eli sitäkin jännitän minkälainen se on kun minulla on nyt tamagotchi on. Eroaako toisista paljoakin vai ei.

Neidille kuuluu hyvää ja nyt vkloppuna ideaparkkiin sen kanssa huvipuistolaitteisiin. Nyt koko perhe pääsee huvittelemaan. Kiitos särkänniemen joka lahjoitti liput vähän varaisille perheille yhteensä 1000 kappaletta. 

Myös olen onnellinen,että ei ole enään lapseen kohdistuvia palveluita, koska emme enään sellaisia tarvitse. Olemme niin hyvät vanhemmat et ollaja voi. 

Kaikkee siis hyvää. Nyt voi pukee villasukat jalkaan ja menoksi vaan. Kohta sataa lunta ja on minun syntymäpäiväni. Ihanaa. Siis ihanaa et voisi itkeä onnesta.

Myös on ihanaa fullsizeoutput_1cf0.jpeg

Kommentoi kirjoitusta.

Kuulumisia

Perjantai 18.10.2019 klo 13.05

Noniin nyt minulla alkaa tuettu asumisen palvelu eli tukihenkilö tukee perus asumista omassa kodissani jotta pystyn asumaan mahdollisimman itseämmin. Odotan innolla mitä palvelu tuo ja miten se alkaa yhteistyö. Oli kummiskin ainaskin aika ymmärtäväisiä ja sano just et uskaltaa olla oma itsensä niiden aikana kun ne on minun kotona. Eli katsotaan mitä tästä oikeen syntyy. Onko just sellainen palvelu mitä tarvitsen ja saanko oikeaa ymmärrystä heiltä mitä tarvitsen.

Eli sen näkee ens viikolla sitten kun ne tulee ensimmäistä kertaa. 

IMG_5555.JPG

Postista sain muistikirjan jonka lahjoitti yksi mukava ihminen. Sinne on tarkoitus puoleksi vuodeksi saada kaikki tieto ja plus päiväkirjaksi. Eli tarkoitus olisi harrastaa Bullet journalia. Myös laittaa tavotteita.

Seuraavaksi teen asunnon postauksen. Miten olen saanut sen sisustettuja.IMG_5463.JPG

Kommentoi kirjoitusta.

Miten pärjäisit ilman puhelinta yli viikon

Torstai 10.10.2019 klo 17.51 - rakkaudella saara


unknown-6.jpg

Minulla on ollut vuoden vanha puhelin ja eikä ole ollut kertaakaan huollossa kunnes se päivä koitti mitä ei ole odottanut ollenkaan. Puhelin lakkasi lataamasta ja sen kunniaksi ei puhelin enään mennyt päälle. No minulla oli varapuhelin laatikossa, mutta käytön aikana hukkasin ja enkä sen jälkeen ole löytänyt.. Niin nyt minulla ei ole ollut viikkon puhelinta ja khylk kaikki hommat kaatui päälle. Tapaamisia on nyt unohtunut jotka oli tärkeitä.Virallisia puheluita odottamassa, että saa hommat taas rullaamaan.

Eli ihan kauhean homman puhelin  teki ja nyt vaan tässä odotellaan et se tulisi huollosta takaisin. Ainaskin saan luvan kanssa erakoilla. hahahah

Ihanaa syksy tuli. Nyt haluaa sisustaa. Onko ideoita?

And_I_thought_that_niftier_cant_be_sweeter__.jpg

Ja asiasta kukka ruukkuun. Nyt tuli syksy ja kohta talvi niin kauhean kova hinku on sisustaa asunto uuteen kuntoon jos sen saisin edes siistiksi. Olisko teillä syksyisiä sisustusvinkkejä? Jos on niin kommaa tonne boksiin niin otan vinkit talteen. 

Myös kännyttömänä löytää ainutlaatuisia asioita

IMG_5478.JPG

Myös ostin ihanan kirjan jossa on ihania

tehtäviä jotka voi liittää bujoon.

Kirja on nimeltään Bucket list eli bullet journalista keksitty

IMG_5479.JPG

Muuten myös luovuin toisesta tamagotchista ja ostin itselleni tabletin. Jee! Nyt voi mennä kahvilaankin kirjoittamaan kätevämmin.

Google_Nexus_7_via_CNET.jpeg

1 kommentti .

Hyvän Mielen Vuosi

Maanantai 7.10.2019 klo 10.44 - rakkaudella saara

fullsizeoutput_132c.jpeg

Oletko koskaan miettinyt ääriydeen asti positiiva asioita itsestäsi. Mä en ole, kunnes törmäsin yhteen kirjaan joka oli täynnä posiitivisia asioita mitä pitää kirjoittaa itsestään. 

Kirjan nimi on Hyvän mielen vuosi tehtäväkirja. Nyt niitä myydään kymmennellä eurolla erikoispainosta. 

Aluksi se oli vaikeaa kirjoittaa itsestään ja eikä meinannut mitään positiivista juttua tulla niihin tehtäviin. Kunnes aloin kunnolla miettimään ja nyt on syntynyt jotain. Vielä on tehtävää edessä, että syntyisi vielä enemmän.

Ja sitä kannattaa todella tehdä sun näköiseksi :)

http://www.hyvanmielentaidot.fi Täältä nyt saa tilattua edullisesti kirjaa. Kannattaa kokeilla ja yrittää. Voi syntyä todellakin hyvää. 

Kommentoi kirjoitusta.

Tamagotchi Fairy ja magic yhdistyivät

Lauantai 5.10.2019 klo 12.27

IMG_5258.JPGHalusin yhdistää kaksi eri versioo niiden erikois hahmoilla. Katsotaan mitä tulee.

IMG_5244.JPG

 Eilen oltiin hoplopissa ja oli jännät paikat. Pitäis uskaltaa antaa enemmän tilaa lapselleni ja luottaa siihen et se tulee aina takaisin äidin luokse. Me harjoitellaan nyt sitä hoplopissa.

Lapseni rakastaa ylikaiken hoploppia. Ollaan taas menossa lähiaikoina. Ja niin meillä ensin kävi kömmähdys ja se meinas estää menemästä Hoploppiin, koska neiti oli kotona minun tietämättää sukat jalastaan. Ja vasta minä huomasin hoplopissa ja sielä on sukka pakko eli meidän olisi pitänyt mennä kotiin niin

Yksi ihana työntekijä sponssai meille sukat, jotta neiti pääsee leikkimään sielä. Niin ihanaa. Sanon ja lähetän hänelle suuret kiitokset ja olet oikein  sydämmellinen ihminen. Meillä ei ollut siis varaa ostaa itse sukkia niin olen niin kiitollinen kun hän halusi tehdä tälläisen eleen <3 <3

Kommentoi kirjoitusta.

Olenko minä Leijonaemo?

Tiistai 1.10.2019 klo 12.16 - rakkaudella saara

PHOTO-2019-05-20-09-38-00_9.jpg

Olen pitkään miettinyt olenko minä Leijonaemo? Monien pohdintojen jälkeen pystyn sanomaan ääneen, että minulla erityislapsi joka tarvitsee erityishoitoa jotta tulisi ymmäretyksi ja hän ymmärtäisi meitä. Hänellä on apukuvia käytössä ja seuraavaksi mennään tukiviittoman koulutukseen jotta voidaan myös hänelle näyttää tukiviittomia puheen lisäksi jotta ymmärtäisimme paremmin häntä ja hän meitä. 

Onko arki raskaampaa jos on erityislapsi. No on välillä haasteita, mutta kummaksi ne haasteet on saman tyyppisiä kuin minulla. Eli olen ottanut taitoija itseltäni ja yhdistänyt avun tarpeeseen ne. Eli onneksi minulla itselläni on monen vuoden kokemus erillaisista ihmisistä ja itsestäni. Olenhan itsekin ollut erityislapsi jolla on ollut ymmärtämisen vaikeutta ja kaikkea muuta. 

Ei koskaan ole liian helppoa, mutta voi ottaa rennosti ja pyytää sitä apua jos sitä tarvitsee. Meillä on sairaan hyvä päiväkoti missä olemme saaneet kaiken avun miltein. Myös puhetterapeutilta ja psykologilta. Monet tutkimukset on vielä kesken, mutta kaikki pikku hiljaa. '

Myös on hyvä asia se, että olen itse eläkkeellä ja voin saada myös omaa aikaa kun lapsi hoidossa. Eli voin ladata akkuja enemmän silloin ja taas jaksaa 100 prosentilla sen jälkeen. 

Olen siis leijonaemo ja onnellinen siitä. Lapseni on maailman ihanin omalla persoonallaan ja haasteillaan.

Vaikka teillä tulisi joskus samanlainen haaste eteen niin kannattaa heti turvautua moneenkin tahoon mistä voisi olla apua. Ei tarvitse olla yksin ja olla mukamansa tosi vahva. Joskus voi romahtaa ja sanoa et ei jaksa muuten jos ei saa nyt heti apua. 

Mitä siis omallani lapsellani epäillään niin se on autismi. Hän menee usein omaan maailmaan ja siitä on hyvin vaikeaa saada kontaktia. Vaikka olisi vaikeaa saada kontaktia niin on hyviä' keinoja millä saisi sen tähän maailmaan. Kuvilla, kosketuksella. Antaa omaa kivaa puuhaa missä voi kuormittuneisuutta vähentää.

Sold_on_RedBubble_Autism_Awareness.jpg

Kommentoi kirjoitusta.

Tavallinen vai sähköhammasharja

Maanantai 30.9.2019 - rakkaudella saara

Puolisoni tuli yksi ilta yllätyksen keran. Hän toi minulla Oral B genius 10200w vanhan tieltä. Ennen sitä pesin tavallisella hammasharjalla ja nyt kun olen pessyt sähköhammas harjalla niin en enään vaihtaisi takaisi. Oral B genius on unelmien hammasharja. 

Mukaan tuli lataava matkakotelo ja muuta kivaa. 

Kommentoi kirjoitusta.

Kommentoi kirjoitusta.

Paras Epilaattori, Silk Epil 9

Lauantai 28.9.2019 klo 9.40 - rakkaudella saara

IMG_3593.jpeg101203_xl.jpg

Monen vertailun jälkeen päädyimme markkinoiden parhaaseen epilaattoriin joka Silk epil 9. Niin minun mielestänikin se on maailman paras epilaattori. Se on hyvin hellävarainen ja poistaa kaikki mahdolliset karvat jos haluaa poistaa. Ei ollenkaan satuta vaan hiukan nipistää jos tekee karvan poiston nyppäys toiminnolla. 

Myös siinä on tosi kiva apuvalo,että pimeässäkin voi poistaa karvoja jos haluaa. Sit sen akku on todella hyvä. En ole vielä toisen kerran ladannut kun otin sen käyttöön. Eli ei akku lopu hevillä.

Sit tähän saa muitakin kivoja varusteita.Puhdistuspäitä ja kaikenlaisia muitakin juttuja.

Ovh hinta on noin 100e ja rahansa arvoinen

on. 

101214_xl.jpgIMG_3595.jpeg

Kommentoi kirjoitusta.

Vimble 2, ostin itselleni sellaisen

Perjantai 27.9.2019 klo 13.13

Olen kiinnostunut ja halukas parantaa kuvailua kännykällä. Aina tärhtää kuva tai on jokin muu ongelma niin ostin Vimble 2 joka parantaa ja korjaa näitä ongelmia. Olen erittäin jännitynyt, että minkalaisia kuvia saan kun avaan paketin puolisoni kanssa. 

Vimble 2 on kehottu ja kuulemma muiden kokemuksien perusteella se olisi loista kuvaukseen niin on suuret odotukset häneltä

9598291836958.jpg

Kommentoi kirjoitusta.

Viisas Mieli

Keskiviikko 25.9.2019 klo 11.57 - rakkaudella saara

viisas-mieli.jpg

Löysin vahingossa netistä kirjan joka mallitettu Dkt terapiasta joka on tarkoitettu niille ihmisille joilla on tunnesäätelyn vaikeuksia. Kirjan nimi on Viisas mieli ja se on ostamisen arvoinen.

Viisas mieli kirja sisältää pohdiskelu tehtäviä ja khyll sen kautta valaisee monikin asia mikä olis vaikka umpisolmussa. 

2 kommenttia .

Syksyiset tuulet

Sunnuntai 22.9.2019 klo 10.32 - rakkaudella saara

Ihanaa, että on tullut syksy. Tykkään hirveästi syksystä ja syksyn viileydestä plus raikkaasta ilmasta. Olen miettinyt kuinka monta voi olla erityismielenkiintokohteita. Minulla on ainaskin My little pony, Muumit, Harry potter ja Tamagotchit. Voiko olla noin monta vai onko jotkut vain ohimenevää. 

Minulla oli lääkärinpalaveri ja haettiin jatkoa eläkkeelle ainaskin kahdelle vuodelle. Niin sit jos on kaksi vuotta lisää eläkettä niin sit olisin ollut viisi vuotta eläkkeellä. Joka on pitkä aika.

Eläkkeelle on vaikea päästä, mutta minulla on laaja-alaiset sairaudet niin pääsen aika helposti eläkkeelle jos pääsen. Ei ole vielä tullut kertaakaan kieltävää vastausta. Koputetaan puuta, että ei niin käy.

Myös minulle haettiin vammaistukea, koska jossain asioissa tarvitsen apua ja tukea. Katsotaan saanko sitä edes. Onko edes minulla mahdollisuutta.

Nyt olo rupeaa olemaan tasainen. Ajattelen että minulla on voinut olla pitempäänkin hypomaniaa.  Ja se huomattiin vasta kuukausi sitten, koska se paheni silloin.  No nyt minulla on loistava olo. Ei ole kuukauteen tai ylittekkään ollut ahdistusta. Joka on ihnmeellinen asia. 

Olen sairastanut kroonista ahdistusta ja nyt se on poissa. Joka on aivan mahtavaa. Ihan kuin nyt olisi lapsuuden olo tilaa. Eli tosi kevyttä olo jossa ei ole minkäänlaista murhetta.

I_got_a_cavity_from_twinkies_by_LittlePinkAlpaca.png

Kommentoi kirjoitusta.

Minun päiväni

Keskiviikko 11.9.2019 klo 11.31 - rakkaudella saara

7C4F20DC-FAEB-4B18-B9AD-BD6293C3DFF3.jpeg

Herään yleensä 7.00, koska vien aamulla lapsen päiväkotiin. Viikonloppuna voin nukkua vähän pidempään.¨

Sen jälkeen olen vapaa tekemään mitä vaan ja yleensä meen salille tai meen siivoaamaan kotia. 

27F03404-5471-4978-A65F-54E953650347.jpeg

Menin siis  kirjastoon päiväkodin jälkeen hakemaan kirjoja luettavaksi.

2BFD0F03-3DF7-4E6E-9EDF-3C524B85EEE5.jpeg

Kirjaston jälkeen pidin pienen tee hetken pelin keran.

Niin se aika kuluu, että pitää hakea lapsi päiväkodista. Sen kanssa loppu illan leikittiin ja touhuttiin. Minun päiväni ei ole kovin kummallsia, koska pyrin melkein samaan päivään joka päivä. 

Kommentoi kirjoitusta.

Nutella pitzan ohje

Sunnuntai 8.9.2019 klo 12.26 - rakkaudella saara

Pizza pohjan ohje:

lPb1NmNASmqcEzQgEjxqzQ.jpg

POHJA

25 g
hiivaa
2 dl
vettä
½ tl
suolaa
½ dl
5 dl
vehnäjauhoja
   
Tämä ohje löytyy valion sivuilta. 
Kaden lämpöiseen veteen sekoitetaan hiiva ja sit muut aineet. Sit sekoatten hyvin ja kohoamaan paistoa varten. 

Pohja paistetaan pelkästään pohjana. Nutella lisätään paiston jälkeen.

Kun pohja on paistunut niin levitetään koko pohjalle paksu kerros nutellaaa. Koristeena voi laittaa nutella päälle banaania ja mansikkaa.

fullsizeoutput_de.jpeg

fullsizeoutput_f8.jpeg

Ja sit olisi hyvä laittaa hetkeksi valmiin nutella pizan jääkaappiin jäähtymään.

1 kommentti .

Reppuni sisältö

Torstai 5.9.2019 klo 10.53 - rakkaudella saara

IMG_2905.jpg

Minulla on Kånken 2 reppu malli ja siihen on mahtunut hyvin tavaraa. Mut ei niin tarpeeksi, että hankinnassa olisi toinen ja tilavampi reppu. No nyt näette mitä reppuni sisältää.

Myös olen muokannut repusta erilaisen ja vieläpä muumi teemalla. 

fullsizeoutput_1c42.jpeg

 Eli reppuni sisältö:

Minulla on e lukulaite, jossa on ekirjoja ja luen niitä bussi matkalla

Sit minulla on ensiapulaukku missä sisältää kaikki ensiapuun liittyvät asiat. Silmätipat ja särkylääkettä.

Sit minulla on filofax ja päivä vihko mihin kirjotan kaikki aikaan liittyvvää talteen ja päivä rytmin.

Sit on aurinkolasit, pattereita tamagotchi varalta ja ruuvimeisseli. Kyniä ja Sigg juomapullo. 

Ja niin nenäliinoja ja vastamelukuulokkeet. 

Vie jotain puuttuu, mutta katson vielä mitä.

fullsizeoutput_1b42.jpeg

Kommentoi kirjoitusta.

Atooppisen hoito

Keskiviikko 4.9.2019 klo 11.19 - rakaudella saara

fullsizeoutput_1c04.jpeg

Kommentoi kirjoitusta.

« Uudemmat kirjoituksetVanhemmat kirjoitukset »