Kiireistä aikaa

Lauantai 15.6.2019 klo 8.28 - Rakkaudella Saara

Kuulumisia

Viikot on kulunut nopeasti ja eikä aika meinaa riittää päiville. Kotilot on onnellisia ja viimeisetkin poikaset lähti uuseihin koteihin. Haikeaa on luopua, mutta luopumisen jälkeen tulee voittaisa olo ja onnellinen et ne on löytänyt uuden kodin. 

Myös tällä viikolla siivosin terraarion ja seuraava puhdistus on kolmen viikon päästä. Nyt syksymmällä voisi alkaa sisustamaan sitä.  Lisää kiipeily oksia ja jotain muuta.

2JqADfSTvC7EhObUDhCw.jpg

 Vesiputous olisi hieno sinne ja lisäisi sinne oikean kosteuden. Nyt viimeisempi ostos on ledi valaistus joka vaihtaa väriä kaukosäädin avulla. 

Mielikuvitusta vaan pitää kehittää ja käyttää luovuutta. Yksikin kiipely oksa lisäisi sinne jo sisustuksellisuutta.

Niin myös siirsin kolmen kuukauden ikäiset eli kaksi jadatzia esi-isä, nyyti ja yhden tumman reticulatan Nasun nyt terraarioon. Katsotaan miten ne pärjää 200 litraisessa terraariossa. Voiko hyvin vai ei. Saako ne tarpeeksi kaikkea mitä ne tarvitseekaan. Kalkkijauhetta on lisännyt ruokaa, että ne saa oikean määrän kalkkia kasvuun. Varsinkin Reticulata tarvitsee kaikista eniten sitä kalkkia. Se laji vaatii paljon kalkkia. Ne kai kuluttaa sen kalkin hetkessä.

fnk1MscRUmK262g7AudNA.jpg

Sain viimeisen diagnoosin joka oli puuttuva palanen. Nyt kaikki palaset on kohdillaan.

Myös minulla todettiin vihdoin viimein epävakaa persoonallisuus häiriö. Se olisi jo pitänyt diagnosoida vuonna 2015, mutta lääkärit silloin vaan nauroi ja sanoi et diagnoosit on turhia. Asuin silloin myös toisessa paikkakunnassa. Kun tulin raskaaksi 2015 syksyllä ja 2016 erosin ja muutin takaisin kotikaupungiin. Missä saan loistavaa hoitoa ja minua oikeesti kuunnellaan eikä jyrätä minun mielipiteitäni. Eli olen tyytyäväinen ja onnellinen tällä hetkellä saamastani hoidosta. Eli minulla on diagnooseina kaksisuuntainen mielialahäiriö, epävakaa persoonallisuushäiriö, adhd, hyvän tasoinen autismi, paniikkihäiriö ja fibromyalgia. Ja hyvin olen pärjännyt tähän asti omien diagnooseiden kanssa, koska hoito on maailman parasta mitä saan. Nyt kaikki palaset on loksahtunut paikoilleen ja nyt alan ymmärtämään itseäni paremmin. 

fullsizeoutput_162c.jpeg

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: kiireisin, aika, perhe, family, lifestyle, epävakaa, diagnoosi, nepsy