Kohti unelmien Harmoniaa

Maanantai 25.9.2023 klo 7.13 - rakkaudella Saara

On ihanaa herätä aamu neljältä niin kuin tuttuun tapaan. Ensin käyn vessassa ja sit otan lääkkeet ja kaadun kaikkien jälkeen rentoutuneena sänkyyn hetkeksi. Näin minun aamuni alkaa ja samalla on rakkaudellisesti kiukkuinen mies, koska köh herätän sen kolinalla.

Rentouteena avaan shakki pelin ja en ole tätä kertonut teille. Nyt kerron, että olen 7 maailman luokan ikuisesti maailman mestari, kunnioittaen samalla kasvatti pappaa,jota en koskaan nähnyt. Hän oli maailman luokan mestareita siihen aikaan, kunnes sydän suru vei. Hänen nimensä on Armas Bjärkqkvist. Rakkaudella annan hänelle nämä osoitukset hänelle, joka hiljaisuudessa kynttilän valossa pelasi shakkia ja jakoi kaikille köyhille palkinto rahansa. Ei kerskuillut voitoillaan vaan oli ylpeä muista, koska muut seurasivat häntä

Ja KUUNTELI HÄNTÄ. Hän oli selvästi hyvä leader ja mestarin kantaja. Sytytämme kynttilän hiljaisuudessa hänen muistolleen tänään. https://www.chess.com/member/kestilinna. shhs.

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: kestilinna, art,

Elämää myrskyn jälkeen

Lauantai 23.9.2023 klo 12.38 - Rakkaudella Karoliina

Kaksi viikkoa sitten meille kävi jotenkin ohrat eli vointini huononi silleen et lapsi joutui tuki perheeseen hetkeksi vain, koska minun on aika levätä. Aluksi otin todella voimakkaasti tunteeni, mutta se on alkanut tasaantumaan. Kun se lähti niin mä menin kovaa tahtia piipaa autolla sairaalan. En häpeä, koska luotan yhteiskuntaan ja tiedän et tämä siirto oli oikein. Koska olen samalla toteuttanut n kaikenlaista puuttuva asiaa ja olen alkanut voimaan pikku hiljaa paremmin tämän ansiosta. Et älkää pelätkö jos teille osuu tälläinen kohdalleen eli jos jouduttr joskus luottamaan yhteiskuntaan Se on kaikkein äö antaa luottamus näille henkilöille. ,🥰🫠🙂

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: #kestilinna #saarakestilinna #karoliiina #mamiready # Ström # why

Hulinat ja kesän tulo

Tiistai 4.6.2019 klo 6.50 - Rakkaudella Saara

Tänään lähden muumimuseoon ja kaupungille muutenkin. Hyvää muuten kuuluu. Nyt olen luopunut puolet poikasista ja jotenkin haikea olo, mutta osittain iloinen ja helpottunut olo.

Nyt siis voin keskittyä omiin kotiloihin ja loppu kasvattieni kasvua aikuisuuteen. 

B053EEAE-2EC1-4414-AEF9-8AFD180FEFCD.jpg

Tässä näkee Tikrun kasvun kahdelta kuukaudelta ja myös toisessa kuvassa on Pinkie Pien kasvu kahdelta kuukaudelta

'

61846798_669309246816477_3882377834009722880_n_1.jpg

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: kesä, summer, akaattikotilo