Rakkaus

Maanantai 3.10.2022 klo 12:56 - rakkaudella saara


Rakas olemme olleet viisi vuotta yhdessä. Olemme kokeneet minun sairaudeni aallot. Myös olemme kokeneet ilot ja surut. Vaikka joskus ero on kolkuttanut ovella niin olemme sen häätäneet pois. Joka ilta on ihanaa katsoa sinun silmiin ja nukahtaa siihen. Myös arki joskus voittaa niin emme anna sille isoa numeroa Tyydymme vähempään. Rakastamme siis arkea. 

Viisi vuotta sitten en uskaltanut rakastua sinuun. Pelkäsin valtavasti, koska edellinen ero kolautti niin pahasti. Myös minulla oli silloin pieni vauva rinnallani. Nyt siis pienestä vauvasta on kasvanut iso eskarilainen. Mutta joku loksautti minun mieletäni ja se meni niin et toit kalusteita minun sijais vanhemmilleni ja sijais vanhemmat sano et miksi ota tota miehekseksi. No sit laitoin sinulle viestiä ja aloimme näkemään enemmän. Koko ajan vaan enemmän, kunnes päätimme mennä yhteen. Onneksi uskalsin ja enkä antanut pelolle valtaa. Myös maailma ihaninta oli se, että hyväksyt minun lapseni omakseen. Nyt minun lapsellani on isä, joka hyväksyy hänet sellaisenaan, kun on. 

Olemme kokeneet yhdessä ihania hetkiä. Olemme menneet autolla villiä teitä naantaliin ja ennen sitä matkustettiin katinkultaan ja lensimme maailman halki Lontooseen. Viimeisin reissu on ollut Tukholmassa, joka oli unelmien täyttymys. En koskaan sitä unohda. Jokaisessa matkssa olemme nauraneet ja nauttineet yhdessä. 

Olemme joka matkalla menty lujemmin yhteen. Myös sairauteni aiheuttaa jokaisen kolauksen, mutta sen jälkeen noustaan. Myös minun hellittämöttymyyteni ahdistukseni takia emme ole välillä hymyilleet. Silti kaikkien vuosien aikana en vaihtaisi päiväkään. Ehkä huonot päivät voisi poistua. Nyt kun tämä vuosi vaihtuu niin aijon muuttaa monella tapaa. Enemmän nauttia tästä elämästä sinun kanssasi. Olet sinä myös tärkeä vaikka joskus et koe sitä niin. Mutta silti rakastan sinua sellaisenaan, kun olet. Muista se. 

Tää on kliseinen rakkaus tarina, koska olemme tunteneet ala asteelta lähtien. Toivotavasti joskus saan olla sinun morsian ja kokea sen elämän päivän. Sen näkee sit.

698CFDEE-1519-4BAB-B014-BAF8A7957FF7.jpeg


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini