Heippa kaikille

Tiistai 22.2.2022 klo 9:58 - rakkaudella saara


On kulunut varmaan kaksi tai jopa kolme kuukautta, kun en ole kirjoittanut. Olen siis ollut todella kiireinen ja omissa ajatuksisaan oleva. Minä sain töitä nolla sopimuksella siis keikka työtä eläkkeen rinnalla. Olen todella hämmentynyt, että joulukuussa, kun sain heti työhaastattelu ajan niin siinä tiesin et sain sieltä töitä. Keikkaa riittää, kuin myös muille jakaa. Saan siis tehdä 800e yhteensä kuukaudessa keikka tuloa, jotta eläke ei vaarantuisi.

Eka työkeikka oli tammikuussa ja siitä se sitten lähti. Olen hirveä jännittäjä. Jännitän jokaista keikkaa mihin menen ja siksi menetin yö unet. No lääkitystä nostettiin ettei tulisi sekamuotoista jaksoa. Se on siinä vähän vaarana, koska nyt on paljon enemmän stressiä. No jokaisen keikkaan kun menen niin kumminkin tykkään siitä todella paljon. Olen ollut kerran isommassa keittiössä tiskaajana, mutta se ei ollut minun paikkani. Olen siis koulu -ja päiväkotisiivoja, myös sain toisen homman eli tiskaajana. Opin siis nopeasti miten kovassa tahdissa siivotaan kouluja ja nyt tässä opettelen samalla tiskaajan hommia. Loppujen lopuksi olen huomannut, että olen nopea oppimaan ja muistamaan. Myös kirjoitan päiväkirjaa kohteista, että muista vielä paremmin. Nyt on ollut lomaa ja huomenna taas tiskaajan hommiin.

Olen siis todella ihmeissään, että jännityksestä huolimatta olen vaan hypännyt työmaailmaan ja enkä sen kummemmin ole miettinyt. Siis todella ihmeisssään, mutta en jaksaisi tehdä ilman eläkettä tätä hommaa, vaikka kuinka kivaa tämä on, mutta samalla todella rankkaa. Mutta sellaista.

Olen muuten voinut hyvin, vaikka menetin hetkeksi yö unet. Ne saatiin korjattua ja lääkkeet toimii. Taas pelkään, kun menen verikokeisiin niin maksa arvot olisi pielessä. Se tarkoittaisi, että toimiva ahdituksen ja myös kipulääke otettaisiin pois. No yritän kumminkin miettiä ihan muita asioita, kuin sitä. Samalla toivon, että kaikki olisi kunnossa. 

Minä olen ostanut kaikenlaista ja myös olen saanut säästöön. Ostin uuden Nintendo Switchin pelin, joka on Pokemon Pearl. Sain sen mukana hienon julisteen ja figuurin joka meni lapsen leikkeihin. Olen pelannut sitä nyt yli kymmenen tuntia viime perjantaista lähtien. Aika hyvä saavutus adhd ihmiselle. Kun äskön nostettiin adhd lääke ja huomaan myös samalla sen, että se toimii todella hyvin se annos. Syön siis Elavansea ja sen vaikutus kestää todella pitkään. Iltaan saakka ja uni rytmi saatiin sen avulla kuntoon. 

Sitten ostin Ihanan Muumi olkalaukun. Pelkäsin, että siihen ei mahtuisi avaimet, muumi passi kotelo eli kaksi passia, sitten pieni lompakko ja aurinkolasi kotelo joka ei ole hirveän iso. Todella hyvin mahtui ja olen maailman onnellinen. Nyt saa taskuista pois tieltä ja saa myös kesällä kannettua kaikki tärkeät. Olen niin onnellinen. 

CB734364-8FEF-4D7C-AD90-38AC782F0D72.jpeg

Myös sain todella ihanan ystävänpäivän lahjan puolisoltani. Se oli ostanut kaikenlaisia herkkuja ja sitten se osti uuden kaulaketjun mun arvokkaaseen koruun. Meinasi itku tulla. Se siis koru on muumi

hääkoru, joka kuvastaa minua puolisoani. 

59B3AB97-7783-4B4C-AE94-DC16F63D70232.jpeg

D5CB5A56-C28E-4912-8CA8-51DBE4999B30.jpeg


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini