Hyvää Uutta Vuotta

Keskiviikko 5.1.2022 klo 12:24 - rakkaudella saara


 

Noniin joulut ja uuden vuodet on vietetty. Meillä meni todella hyvin. Oltiin jouluaatto ja joulupäivän puolisoni vanhemmillani. Oli todella hauskaa. Ennen sitä meidän kotonamme, kun aamulla herättiin niin Meidän pikku neitimme pääsi aukaisemaan meidän kaikki lahjat. Hän oli todella innoissaan. Aina, kun paketteja oli enemmän avattu niin tahti vaan koveni koko ajan. Se oli hauskaa katsoa. Hän sai joululahjaksi radio-ohjattava autot elokuvasta salama mcueen, kyniä, värityskirjoja, herkkuja, papereita askarteluun. Eli ihan kaikenlaista hyödyllistä. Minä sain taas uuden vedenkeittimen, Nintendon travel case homma, joka oli animal crossing kuvioitu, kirjoja ja arpoja. Oli todella hyviä lahjoja myös. Olin jokaisesta lahjasta todella kiitollinen, esim. vedenkeittimestä varsinkin. Vedenkeitin on siksi hyvä, koska sen kahva on todella tukeva ja siinä pystyy valitsemaan veden lämpötilaa mihin haluaakin. No jouluaattona myös käytiin yhdessä pulkkamäessä ja syötiin todella hyvin. Seura oli mitä parhaimmasta päästä.

 

Joulupäivänä meillä oli auto lainassa ja se sammui keskelle kaupan pihaan, kun oltiin hakemassa lapselle uutta luistelukypärää. No puolisoni joutui muutamalta kysymään, kunnes ihana pariskunta pystyi auttamaan. Saatiin siis virtaa autoon ja matka jatkui. Haettiin silloin myös puolison veli kotoa viettämään joulua anoppilaan.  Kun oltiin perillä niin autoa ei saanut vielä sammuttaa, koska mummi vei vielä roskia. Puolisoni oli silloin kuski. Kun ne oli saapunut roskiksen reissulta, niin sen jälkeen mentiin luistelemaan. Hyvin pysyin pystyssä nyt. Pääsin vähän eteenpäin siellä ja enkä kaatunut, vaikka tuntui siltä. Meidän neitimme, oli pettynyt luistelu reissulta. Kuulemma se ei mennyt niin hyvin, kuin edellisellä kerralla. No edelliseltä kerralta oli kulunut vuoden verran, niin ihmekös ei pysynyt pystyssä. No hän antoi periksi ja alkoi vähän itkemään. Me toki lohdutimme häntä ja olo siitä nopeasti helpottui. Seuraavalla kerralla paremmin. Sen jälkeen oli tonttu käynyt mummilassa ja papalla. Neitimme piti etsi roikkuvia yllätyspaketteja ympäri taloa. Niihin, oli paketoitu pikku autoja ja nameja. Hän tykkäsi todella paljon niistä. Kaikkea siis kivaa meillä oli joulupäivänä ja aattona.

 

Myös meidän neitimme kokeili hiihtoa. Minun mielestäni meni todella hyvin Ekaksi kerraksi, mutta neidin mielestä taas ei mennyt hyvin. Syyksi, että kuulemma kaatuilee liikaa. No pitäisi vielä sen itsetuntoa kohottaa jollain tavalla.

 

Uutena vuotena tehtiin hampurilaisia ja katsottiin leffaa. Myös Elli näki kaveriansa ja oli todella hauskaa. Uuden vuoden aatto meni liian nopeasti ohi, mutta se ei haittaa. Aina tällaiset jutut pistää ahdistamaan, koska tajuaa et liian nopeasti aika menee ihan oikeasti. Joka vuosi, kun mennään ohi niin tahti vaan kiihtyy nopeudessaan. Kymmenen vuotta sitten, olin vasta 15-vuotias. Mihin se aika on mennyt.  Johonkin, mutta mihin. No jotain hyvää kymmenessä vuodessa on tapahtunut niin pikku neiti. Niin hyvä, että meni nopeasti ohi.

 

Puput voi hyvin. Neitimme on alkanut niitä kiusaamaa ihan kunnolla. Nyt yritämme keksiä kaikenlaisia keinoja, jotta puput saisi olla rauhassa. Puputkin sai joululahjan. Helistimiä, leluja ja namia. Ne tykkäsivät todella paljon niistä. Kanelista on tullut jo todella iso ja murros ikäinen. Se astuu Mantelia ja Manteli ei taas tykkää siitä. Meitä kaikkia naurattaa, että Manteli saa nyt kostonsa, kun se kiusasi ensin Kanelia. Voi niitä kahta. Mantelista on leikkauksen jälkeen tullut ihan syli vauva ja huomion kipeä.  Se koko ajan haluaa seuraa ja rapsutuksia. Myös hän pesee Kanelia koko ajan. Se on niin suloista.  Myös hän pesee erilaisia pehmoleluja. Niin ihania ovat.

rakkaudella Saara

5FFC0FC5-3170-4259-83A3-62A2077781E9.jpeg

2D30C2D1-BE3C-4268-85F7-CEE5EB265321.jpeg85193C44-83DF-4912-970A-E979D8DC7144.jpeg


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini