Hyvää Joulua!

Torstai 23.12.2021 klo 13:35


Kuukausi sitten aloitettiin avaamaan joulukalentereita jännityksessä. No nyt joulu on koittanut ja kuinka nopeasti se tuli. Olen ihan hämilläni, kuinka nopeasti aika menee. No on tapahtunut kaikenlaista. Olen saanut eläkkeen rinnalle keikkatyötä, jotta saisin raha talouden kuntoon. Ja kuinka jännittävää se on. Olen nähnyt unta, kun olen tehnyt töitä, mutta minua pelottaa todella paljon. Pelkään, että en osaisi tai saisi sellaista tulosta mitä minulta vaaditaan. Varmaan panikoin ihan liikaa ja murehdin, vaikka pitäisi olla onnellinen. Sen näkee, sitten tammikuussa miten menee. Pitää siis hankkia työvaatteet ja kaikki mahdolliset paperit.

 

Joulukalenterista on tullut paljon kaikenlaista kivaa. Olen käyttänyt ahkerasti niitä, mitä on tullut. On tullut siis, rasvoja, pesuaineita kasvoihin ja vartaloihin. Ne tuoksuvat todella hyvältä ja tekee ihan raikkaaksi ihon. Haluaisin ostaa seuraavana vuonna saman kalenterin. Todellakin on rahan arvoinen.

 

Huomenna siis juhlitaan joulua anoppilassa ja avataan joululahjoja. Uskon saavani todella paljon lahjoja nyt ja sitten joulun jälkeen yrittäisin olla kuukauden verran ostamatta mitään. Onnistuisiko se minulta. Ainakin voin yrittää ja haastaa itseäni. Säästää vaan rahaa, vaikka puoli vuotta. Pitäisi suunnitella kesän loma matkan ja se maksaa kivasti. Siihenkin siis tarvitsee rahaa. Onneksi sain töitä niin paranesi tilanne. Sitä odotellaan ja toivottavasti haaveet toteutuisivat, että työt onnistuisivat ja oppisin. Sekä saisin rahaa kasaan ja saisin kaiken korjattua kaiken.

 

Mutta haluan toivottaa kaikille Hyvää Joulua. Rakkaudella Saara

A42A28A2-17D6-46F4-8CA2-DAD669537BC6.jpeg

 


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini