Vain tämä hetki lapseni on pieni lapsi. Tämä lapsi jää ainokaiseksi, mutta se ei haittaa

Torstai 22.8.2019 klo 11.09 - rakkaudella saara


IMG_0688.JPG

Minulla on joka päivä erillainen taistelu. Kun silmäni aukaisen niin nään hymeilevän lapsen ja olen siitä äärimmäisen onnellinen.

Sinua kun odotin niin kaikki asiat oli päin prinkkalaa. Silti en antanut periksi ja uskalsin sun kanssa jokaisesta hetkestä. Vaikka aluksi piti näyttää kaikille, että pystyn olemaan vanhempi sinulle niin loppujen lopuksi kaikki uskoi siihen ja sanoi et olen paras äiti sinulle. Vaikka aluksi jouduimme olemaan 7 kuukautta ensikodissa niin sielä loppujen lopuksi opin paljon asioita. Turha pelätä ensikotia. Se riippuu onko sielä hyvä olla sinun omastasi asenteestasi.

No pitkän mietinnän jälkeen, että haluaisinko sinulle sisaruksen niin tajusin et oma terveyteni ei kestäisi. Niin päätin,että olet minun ainokaineni. En ota sitä riskiä,etttä menettäisin sinut. 

Siksi sanon ääneen, että tämä lapsi on nyt meidän ensimmäinen ja viimeinen. 

Eli vain tämä hetki lapseni on vielä pieni ja sen jälkeen se ei koskaan ole pieni lapsi. No lapseni on vasta kolme vuotias. Onneksi olen nauttinut jokaisesta hetkestä. Osittain myös olen helpottunut, että se on kasvanut isommaksi ja itsenäiseksi.  Myös tällä hetkellä on epäillys, että lapseni olisi erityis lapsi. Niin siksi on hyvä,että se jää ainokaiseksi. Ota nyt tämä hetki vain ja nauti jokaisesta asiasta kun lapsesi on pieni

Olen myyty jo tälle lapselle. Se on ihanan nauravainen ja iloinen lapsi. Ei koskaan mikään asia häntä paina ja hän on onnellinen, kun saa molemmilta vanhemmilta paljon rakkautta mitä tarvitsee.

PNG-kuva_132.png

Vaikka olisit ilman sisaruksia niin silti sinä voit olla tuplemmin onnellinen. Vaikka äidilläsi joskus on vaikeeta niin silti äiti,on joka hetkessä tukemassa sinua jokaisessa ongelmassa ja elämän tiessä.

fullsizeoutput_129f.jpeg


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini