Tamagotchin salaisuudet

Lauantai 31.8.2019 klo 9.36

7E6DE85E-EF0B-4672-A4E8-51C171F8BCAD.pngA941777F-7451-4716-94C9-31BF8F8A7100.png2ECB7542-257A-47B0-849B-8527861AE7F7.jpeg

Kommentoi kirjoitusta.

Vain tämä hetki lapseni on pieni lapsi. Tämä lapsi jää ainokaiseksi, mutta se ei haittaa

Torstai 22.8.2019 klo 11.09 - rakkaudella saara

IMG_0688.JPG

Minulla on joka päivä erillainen taistelu. Kun silmäni aukaisen niin nään hymeilevän lapsen ja olen siitä äärimmäisen onnellinen.

Sinua kun odotin niin kaikki asiat oli päin prinkkalaa. Silti en antanut periksi ja uskalsin sun kanssa jokaisesta hetkestä. Vaikka aluksi piti näyttää kaikille, että pystyn olemaan vanhempi sinulle niin loppujen lopuksi kaikki uskoi siihen ja sanoi et olen paras äiti sinulle. Vaikka aluksi jouduimme olemaan 7 kuukautta ensikodissa niin sielä loppujen lopuksi opin paljon asioita. Turha pelätä ensikotia. Se riippuu onko sielä hyvä olla sinun omastasi asenteestasi.

No pitkän mietinnän jälkeen, että haluaisinko sinulle sisaruksen niin tajusin et oma terveyteni ei kestäisi. Niin päätin,että olet minun ainokaineni. En ota sitä riskiä,etttä menettäisin sinut. 

Siksi sanon ääneen, että tämä lapsi on nyt meidän ensimmäinen ja viimeinen. 

Eli vain tämä hetki lapseni on vielä pieni ja sen jälkeen se ei koskaan ole pieni lapsi. No lapseni on vasta kolme vuotias. Onneksi olen nauttinut jokaisesta hetkestä. Osittain myös olen helpottunut, että se on kasvanut isommaksi ja itsenäiseksi.  Myös tällä hetkellä on epäillys, että lapseni olisi erityis lapsi. Niin siksi on hyvä,että se jää ainokaiseksi. Ota nyt tämä hetki vain ja nauti jokaisesta asiasta kun lapsesi on pieni

Olen myyty jo tälle lapselle. Se on ihanan nauravainen ja iloinen lapsi. Ei koskaan mikään asia häntä paina ja hän on onnellinen, kun saa molemmilta vanhemmilta paljon rakkautta mitä tarvitsee.

PNG-kuva_132.png

Vaikka olisit ilman sisaruksia niin silti sinä voit olla tuplemmin onnellinen. Vaikka äidilläsi joskus on vaikeeta niin silti äiti,on joka hetkessä tukemassa sinua jokaisessa ongelmassa ja elämän tiessä.

fullsizeoutput_129f.jpeg

Kommentoi kirjoitusta.

Tosi muumifani olen

Lauantai 17.8.2019 klo 12.09 - rakkaudella saara

OPNG-kuva_13.pnglen ollut kolme vuotta tosi muumifani. Joka päivä kun herään niin katson onko jotain uusia asioita tullut muumimaailmaan. Tai seuraan muuten vaan melkein joka päivä muumi sarjaa kolmesta erillaisesta versioista. Koskaan en ole kyllästynyt vaan haluni ja mieleni haluaa aina nähdä niitä tai haluaa jotain uutta muumi asiaa. 

Lempi asiani muumissa on alkuperää kunniottaen ja muumimamma. Itsekin olen vähäsen muumimamma. 

IMG_2067.jpg

Myös melkein koko asuntoni on muumimaailma. Kaikki on muumia. Petivaatteista lähtien. Myös nukun nyt väliaikaisesti sohvalla, koska olen herkkä uninen ja en saa nukutuksi hyvin ja kunnolla puolison vieressä niin siksi nukun sohvalla

Niin olen saanut aikaseksi makoisan pedin, missä on muumia ja muumipehmoleluja.

IMG_1590.jpeg

Syksylle on myös ihanat muumi lapaset ja tulossa vie pipo ja huivi. Myös löytyy maailman ihanimmat villasukat.

Whitagram-Image.JPG

Kommentoi kirjoitusta.

Kotiloiden kuulumisia

Perjantai 16.8.2019 klo 7.30 - rakkudella saara

fullsizeoutput_1a52.jpeg

Surullisia uutisia. Pari kotiloa on kahden viikon sisällä lähtenyt taivaan kotiin.  Enkä tiedä miksi. Muut voi kummiskin hyvin. Poikasia ei ole vielä tullut, mutta odotetaan. Nyt sain siivottua kunnolla terraarion ja seuraava siivous on kahden päästä. 

fullsizeoutput_1a53.jpeg

Tiikerikotilosta on jo tullut aika möhkäle. 

Ja kohta se täyttää kaksi vuotta. Ihanaa. 

1 kommentti .

Postista tuli yllätys

Tiistai 13.8.2019 klo 12.44 - rakkaudella saara

IMG_2013.JPG

Hetken mietinnän jälkeen päätin tilata vielä toisen tamagotchin. Värin valitsin vaaleanpunaiseksi ja se on nyt fairy sarjaa. El mikä ihmeen Fairy niin tamgotchi onnissa on neljä väri joista kaksi on Macig sarjaa ja kaksi Fairy sarjaa. Fairyssa ja Magissa on omat hahmot ja yksi erityinen kenttä molemissa.

No viikon odotin postia ihan malttamattomana, kunnes ilmoitus tuli et paketti saapuu maanantain iltapäivälle. Eli eilen ja olin niin innoissaan, että en muuta pystynyt tekemään. No paketti saapui vasta illalla ja minulle tuli silloin uni. Niin päätin kokeilla sitä tänään.

fullsizeoutput_19f5.jpeg

Tässä ne nyt on. Vaalenpunainen Fairy ja liila Macig. Molemille on jo kerännyt 3000 pointsi rahaa. Liilassa menee kolmas sukupolvi ja pinkissä vasta ensimmäinen. Yhtään travel kenttää en ole vielä saanut auki.

Näissä tamagotchi on versiossa on tullut niin paljon uutta. Saa matkustella, on appi käytössä ja myös yhdistellä toisen tamagotchin kanssa. Koskaan ei siis tule tylsää

Kommentoi kirjoitusta.

Eilen vietettiin Muumin päivää

Lauantai 10.8.2019 klo 12.40 - rakkaudella saara

43752890-a06d-4002-b1b3-2b99ae71e7b9.jpg

Olin unohtanut vallan kokonaan Muumien päivää, mutta onneksi mahtava puoliso muisti sen. Hän ensin lähetti minulle kuvaa ja olin aivan ihmeissään ensin. Pitkän mietinnän jälkeen löysin netistä tietoja, että onkin Muumien päivä jota vietettiin juuri silloin. Ensin puoliso sanoi, minulla et hänellä on pelkkä yllätys juliste. Niin minä uskoin, kunnes hän tuli kotiin jotain muutakin tuodessaaan. Muumien päivä kohdistui alkuperää kunniottaen teemalla ja puolisoni oli juuri siihen liittyvää ostanut uuden mukin jonka nimi on Nuku hyvin. Se on sairaan hieno ihanan tarinan kera. 

96AB9804-F9A4-4EE6-AF9C-49F1003C81B4.JPG

Tässä on nyt se uusi muki. Tarina on sellainen, että Mukin kuvituksena on pitkästä matkasta majakkasaarelle uupunut Muumimamma, joka on nukahtanut telttakatokseen epätavallisen huolettomasti.Vieressä oleva Muumipappa pohtii tulevaa ja valvoo puolisonsa unta.

Rakastan alkuperää kunniottaen sarjaa ja sen kuvitus. Myös sen tarinaa. Se on minun lempi sarja ja kuvituskin.

Olen siis tosi muumi fani jo yli kolme vuotta. En ole kertaakaan kyllästynyt vaan päinvastoin. Haluan katsoa muumi sarjaa uudestaan ja uudestaan. Tarinat olen lukenut muutamaan otteeseen ja olen aina innoissaan uusista asioista. 

2ce3423a-6b92-4eb1-aa5c-9901a85021c42.jpeg

Kommentoi kirjoitusta.

Ostin itselleni yllätyksenä kaksi Tamagotchia uudempaa versiota

Torstai 8.8.2019 klo 8.56 - rakkaudella saara

IMG_1768.jpgEn vielä hanki suurempaa lemmikkiä kuin kotilot niin päätin hankkia pitkästä aikaa itselleni virtuuali lemmikin. Ne ei vaadi paljoakaan ja voi harjoitella tulevaisuutta varten jos hankkii lemmikin joka vaatii enemmän aikaa ja huomiota.  Myös Tamagotchi sisältää hauskoja ominaisuuksia, kuten pelejä ja sukupuun kasvattamista. 

Ensin minulla oli tamagotchi 4U ja kyllästyin siihen huonojen ominaisuuksien takia. Yksi päivä halusin taas kovasti pelata tamagotchia niin aloin pelaamaan kunnes aloin puhumaan siitä hyvälle ystävälle. Niin se ehdotti, että hankittaisiin ihan uudet versiot eli Tamagotchi On. Niin me hankittiin ensin yhdet. Ne tuli meille nopeasti ja kunnes niin paljon rakastuimme et hankittiin toinen samanlainen eri värillä joka tulee nyt juuri postiin. 

 Tamagotchilla voi tehdä mitään. Mielikuvitusrajana.

Kommentoi kirjoitusta.